|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Forum Mafyası
58_semih_58: Mesaj hazır mı? benek: Hazır.. rep hazır mı? 58_semih_58: Hazır.. mesajı görelim benek: Olmaz önce repi görelim 58_semih_58: Repin yarısı şimdi yarısı iş bittikten sonra ------------------------------------------ çılgın sedat: Adamların bölümüme girmişler sivaslady hanım aga): Senin adamların da bölümümde konu açmışlar çılgınsedat : Hakaret ve flooda rasladım sivaslady! bir daha olmasın mekanımda sivaslady(hanım aga) : Eksi reple şaka olmaz çılgın sedat .. şeytan doldurur ------------------------------------------- ----------------------------------------- haythuyt : Admini bugüne kadar gören olmadı, yönetim odasından çıkmıyor. duman58: Biz sızalım abi oraya haythuyt: Olmaz duman.. ellerindeki silah çok tehlikeli.. duman58: Bişey olmaz abi daha önce vuruldum, bir hafta sonra iyileştim pehhh ------------------------------------------ serd@r : Komik yazılar bölümünde reklam yapmışsın 58memo 58memo : Abi valla diğer forumdan zorladılar. Üyeliğin elimizde banlarız dediler. serd@r: Al bu mesajı diğer foruma alıntı yap.. bir daha seni burada online görmeyeceğim anlaşıldı mı!! --------------------------------------------- rüştü elmas: şş bilader hayırdır onur : Reklam yapacaktım da rüştü elmas: Gel bakim buraya sen gel hele gel onur' : Abi banı burnuma doğru tutma e abi gözünü seveyim tamam gidiyorum. -------------------------------------- dark yamtar: Kimin adamısın lan sen hakan: Yan forumdan gönderttiler beni. dark yamtar Al bu mesajı, diğer foruma 5er tane yolla. Bundan sonra sen onların değil bizim adamımızsın. --------------------------- eyüphanaydın: abi şu topicin kilidini açabilirmisin? _sümmani Ayıb ettin sümmani kilitaçar derler bu alemde bana. ------------------------------------------- sandallı: Bir daha seni bayanlara özel bölümünün etrafında gezerken görürsem bacaklarını kırarım ulann! veysel: Abi orada senin manitanın olduğunu vallaha bilmiyordum. sandallı: Yanlış yaptın veysel.Yanlış! veysel: Abi yapma dur. ------------------------------------------- arifçoşkun: Sökül repleri. imranlılı: Siz kimsiniz. arifçoşkun: Biz altuntaş58in adamlarıyız bundan sonra buranın haracını biz kesicez çıkar dedik. imranlılı: Eyvaahh.Tamam abi başım üstüne.Buyur.. ------------------------------------------ altuntaş58: Yöneticiyi ayarladın mı evlat? yiğiter: Ayarladım baba, 9. mesajı görmezden gelecekler, 2 repe tav oldular
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bu konudaki olaylar ve şahıslar tamamen HAYAL ÜRÜNÜDÜR
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Yinede teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gühertaş Köyü Forum Sitesi Açıldı | ErdalGüler | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 5 | 23.04.2009 13:10 |
Tüyler ürpertici organ mafyası olayı | haythuyt | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 03.07.2008 10:13 |
Sofular Forum Açıldı | yavuz145 | Hafik | 1 | 24.04.2008 16:07 |
Forum Hastalarının Gerçek Hayattaki Konuşmaları.. | RaZZcE | Arşiv | 21 | 15.02.2008 13:05 |
Sivaslilar.Net Site Kuralları | Sivaslilar.Net | Sivaslilar.Net Site Kuralları | 0 | 11.02.2008 23:55 |