|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OYUNDA 3 CESIT IRK VAR ;
KAYIT ICIN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Meksikalılar
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
1. Adım - Hammadde
Binalar ve birlikler bir çok hammadde gerektirir. Hammadde kaynaklarınızı geliştirmeye devam edin ve yiyecek tüketimine dikkat edin. Hammadde kaynaklarınızı geliştirmek ve üretimi arttırmak için, kaynaklarınızın etrafındaki dairelere tıklayınız. ![]() Ne kadar yiyecek tükettiğinize dikkat edin. Çünkü her askeri birlik ve her bina işleyişine devam etmek için yiyeceğe ihtiyaç duyar.
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
Adım 2 - Bir bina yapıyorum
Bütün muhteşem hammaddeleriniz ile , artık bir bina kurabilirsiniz. Köyünüzdeki boş inşa alanlarına tıklayın. Artık uygun olan bina listesinden istediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Ana binanızı yükselttikçe, yeni bina türleri menüsüne yeni binalar eklenir. Bir binayı veya hammadde kaynağının kademesini arttırmak için, üzerine tıklayın ve "yükselt" i seçin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
Adım 3 - Bir dünyayı askersiz fethetmek?
Artık hammaddeleriniz ve binanız olduğundan, onları korumak için ünitelere ihtiyacınız olacak- yada düşmanlarınızın yaşamını zorlaştırmak için. Üniteleri yetiştirebilmek için daha önce bir barakaya sahip olmanız gerekir. Başlangıçta, sadece bir tür ünite yetiştirebilirsiniz. Diğer tür askeri üniteler için önce bu türleri akademide araştırmalısınız. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
Adım 4 - Parlak bir gelecek için parlak zekalar
Yeni tür binalar ve üniteleri yapabilmek için akademiye ihtiyacınız var. Daha sonra, akademide genel geliştirmeleri de araştırabilirsiniz. Akademinizin ve ana binanızın kademeleri genellikle diğer ileri düzey binalar için ön koşuldur. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
Adım 5 - Pazar yeri ticaret için açıldı.
Belirli bir hammadde sıkıntısını mı çekiyorsunuz? Pazar yeri size bu konuda yardımcı olabilir. Pazar yeri diğer oyuncular ile hammadde ticareti yapabilmenizi sağlar. Diğer oyuncular ile ticaret yapabilmenizin yanı sıra, Pazar yeriniz kendi köylerinize ve ittifakınızda bulunan diğerlerine de |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
Adım 6 - Çok, çok büyük bir dünya.
Eğer neler olduğunu bilmeden yolunu kaybetmek istemezsen dünya haritasına tıkla. Böylece çevrende bulunan tüm köyleri görebilirsin. Eğer imleci bir köyün üzerine getirirsen, onun hakkında çok önemli bilgiler elde edebilirsin. Okları kullanarak haritanın başka bölümlerine gidebilirsin. Haritada uzak bir noktaya atlamak isterseniz, istenilen hedefin üzerine mini haritada tıklamanız yeterlidir. Kendi köyleriniz mini haritada mavi noktalar ile belirtilir. Seçili köy ise sarı nokta ile gösterilir. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
7. Adım - Savaş 101
Hammadde ticareti sıkıcı olmaya başladı ve askerleriniz artık çiftçi olarakta adlandırabilecek durumdalar mı? Komşularınızı yağmalayın! Dünya haritasına gidin ve yağmalayacağınız köyü seçin. Size köy hakkında bilgi veren pencerede, birliklerinizi göndermeniz için bir tuş bulunmakta. Yağmalamak demek, askerlerinizin savaşmak ile fazla boğuşmayıp, taşıyabilecekleri kadar hammadde çalmaları demektir. Saldırı askerlerinizin düşmanın her birliğini yoketmesi demektir. Destek, size arkadaş olan oyuncuların köylerini korumanızı sağlar. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
8. Adım - Kapıdaki düşman!
Yerleşiminizdeki bütün askerler otomatik olarak savunma yaparlar. Onların işini kolaylaştırmak için sur yapmaniz gereklidir. Sur kademesi yükseltildikçe, savaş içinde daha etkili olacaktır. Eğer her birim düşerse, sadece gizli depo size yardım edebilir. Gizli depo hammaddelerinizin bir kısmının yağmalanmasını engelleyecektir. Bütün ünitelerin iki defans oranı vardır - biri piyadelere diğeri süvarilere karşı. Düşmanızın ne tür ünitelere sahip olduğuna dikkat edin, ve ona karşı daha etkili olarak savaşın! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|