|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Diyorlar Bizde.. Düzgün mısmıldır, baş örtüsü bürük Lahana kelem, dağ armudu çördük İştaha mada, azıcığa eccük Alkışa da çepik diyorlar bizde Merdiven badaldır, sebze de zavzu İğneye bir derler, dibeğe sohu Sitil kovadır, ceket ise saku Sedire mahat diyorlar bizde Behniyem yerdir, arazi yazu Eme haladır, abla ise abu Balçığa lığ, ev duvarına çamdu Civcive de cücük diyorlar bizde Banyo yapmak yunmak, bol ise follan Hindi culuhdur, sac ekmeği cızlah Patatese kastil, sahiye essah Kızılcığa zoal diyolar bizde Sip, çabuk demek, kötü de irezir Foroz horozdur, kevgir de iliştir Kaynağa göze peçeteye peşkir Geçen yıla bıldır diyorlar bizde Takunya nalındır, çok bilmiş çepil İçi boş kütüktür, çabuk kızan çitil Şubata gücük, yatağa da mitil Belkiye ellaham diyorlar bizde Koşmak seğirtmektir, boğaz ise ümük Keh uçurumdur, kısa boylu güdük Aşhana mutfak pisboğaza sümsük Çınara kavlağan diyorlar bizde Ağleş dur demek çirkin ise gaşmer Ahacuk işte, gözetmek işmar Yufkaya işkeve, salçaya pelver Mandaya da kömüş diyorlar bizde Azıcık bıdıhım, tatsıza sasuh Boduç su kabıdır, ayran da gatıh İşkembeye garın, çiviye de mıh Bileziğe gol bağı diyorlar bizde
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|