|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tarihi meydan hamamının yanında yıllardır hizmet veren bileyciler yerlerinden edildiler daha kötüsüde belediyenin kendilerine doğru düzgün yer vermediklerinden şikayetçiler. İlimizde meydan hamamının yanında yıllardır hizmet veren çoğunluğunu 60 yaş üstünün oluşturduğu bileyciler "Buradaki yerlerinden olmalarından dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını ve belediyeden yardım istedikleri halde yardım bulamadıklarını" söylediler. Biley araçlarının bit pazarında tinercilerin çoğunlukta olduğu bir yere bırakıldığını ve sabah gittiklerinde hepsinin tahrip edilip kullanılamaz hale getirildiğini dile getiren bileyciler bu sorunun biran önce çözüme kavuşmasını istediler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 963
![]() ![]() ![]() ![]() |
emeğine sağlık..................
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 949
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet orayı çok iyi biliyorum hepsi yaşlı başlı dedeler bence onlar oranın tarihi dokusuna katkı sağlıyorlardı,umarım Sayın Belediye Başkanımız bu sorunu çözüme kavuşturacaktır.
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
YAV BU NECİP MİLLETE NEDEN LAYIK OLUNDUĞU GİBİ DAVRANMAZSINIZ İNSAF BEEE BELEDİYE BAŞKANIMIZ DERİM...SİZLERİN YÖNETİCİLER OLARAK HESABI DAHA UZUN SÜRECEK AHİRETTE DERİM...BU MÜLAAHZA İLE YAKLAŞIN DERİM BİRDE...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sistem bozuk bence, bu insanlari bileycilik yapmaya zorlayan düzen sorgulanmali, bu yüce milleti bu duruma sokanlari kiniyorum. Bit pazarinin oraya kim gider de bicaklarini biletir, bunlar bizim insanimiz ve devlet bunlara sahip ciksin, belediye de yeni imkanlar saglasin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Sivas belediysinin bu insanları burdan ayırmasında mutlaka bir sebep vardır ancak sebep ne olursa olsun bu insanlar madur edilmemeli doğru dürüst bir yer gösterilmeli bu insanlar evlerine ekmek parası götürebilmeli diye düşünüyorum
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|