|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
![]() ![]() Bu Vatan Her karış toprağı sulandı kanla Bu vatan kolayca vatan olmadı Bedeli ödendi sayısız canla Bu vatan kolayca vatan olmadı Allah allah oldu ilk sözlerimiz Düşman tanımadı öfkelerimiz Bayrak ezan idi simgelerimiz Bu vatan kolayca vatan olmadı Şehadete koştu milyonlarca can Toprakla buluştu gönülde iman Uğrunda oldular uğrunda kurban Bu vatan kolayca vatan olmadı O yüce Resul de şöyle seslendi Vatan sevgisi de imandan dedi Ecdadım vatanı namusu bildi Bu vatan kolayca vatan olmadı Haktan armağandır armağan sana Canından aziz bil sahip çık ona Bu sözü küpe yap tak kulağına Bu vatan kolayca vatan olmadı
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1029
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BU VATAN KİMİN ?
Bu vatan, toprağın kara bağrında Sıradağlar gibi duranlarındır; Bir tarih boyunca, onun uğrunda Kendini tarihe verenlerindir... Tutuşup: kül olan ocaklarından, Şahlanıp: köpüren ırmaklarından, Hudutlarda gaza bayraklarından, Alnına ışıklar vuranlarındır... Ardına bakmadan yollara düşen, Şimşek gibi çakan, sel gibi coşan, Huduttan hududa yol bulup koşan, Cepheden cepheyi soranlarındır... İleri atılıp sellercesine, Göğsünden vurulup tam ercesine, Bir gül bahçesine girercesine, Şu kara toprağa girenlerindir... Tarihin dilinden düşmez bu destan: Nehirler gazidir, dağlar kahraman, Her taşı bir yakut olan bu vatan, Can verme sırrına erenlerindir... Gökyay'ım ne yazsan ziyade değil, Bu sevgi bir kuru ifade değil, Sencileyin hasmı rüyada değil, Topun namlısında görenlerindir...
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 797
![]() |
![]() Mehmedim Şehit Oluyor
Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor, Mehmedim şehit oluyorda Hâkka doğru yürüyor, Mehmedimi şehit edenler, Cehennemi boyluyor, Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor. Şehit Mehmedimin son sözü Allah Allah oluyor, Elinde solmuş bir fotoğraf yüzü gül gibi soluyor, Ey kahpeler, bu şeni dünya sizlere de kalmıyor, Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor. Mehmedim şehit oluyor, Cenneti görüp gülüyor, Şehit olacağın önceden bilip, mektuplar yazıyor, Bu analar Vatanı için, ne Mehmetler doğuruyor, Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor.
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() MELTEM YK Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() paylaşımın için sağol güzel paylaşım.
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4537
![]() |
![]() Allah allah oldu ilk sözlerimiz Düşman tanımadı öfkelerimiz Bayrak ezan idi simgelerimiz Bu vatan kolayca vatan olmadı paylaşımınız için sağolun
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AhMeTTuRaN90 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.05.2009 13:44
Tecrübe Puanı: 667
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ELLERINIZE SAGLIK EMEGI GECEN HERKEZE TESEKKURLER
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|