|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() ByKaRaM Şuan
Son Aktivite: 09.02.2016 23:01
Tecrübe Puanı: 684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-) Önce Administrator'u devre dışı bırakalım Bilgisayarımızın klasor penceresine şu komutu yazıyoruz.C:\WINDOWS\system32 daha sonra lusrmgr klasorunu bulup tıkladıktan sonra user seceneği ile bilgisayardaki kullanıcıları görüyoruz.Xp'nin en buyuk acıgı sız kendı adınıza admın olustursanızda xp her zaman sıze ıkıncı bır admınıstrator le sıstem guvenlıgını saglıyor.Burdan Admınıstrator uzerıne sat tıkla devre dısı bırak dedıgımızde artık admınıstrator devre dısı. ![]() 2-) Simdi sıra geldi xp yi kırmaya Nasıl Mı?? Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarımızı yeniden baslatıyoruz.Bazı bilgisayarlarda F10 bazı bilgisayarlarda F8 komutu kullanılır.Bilgisayar kullanıcı ekranı gelmeden Güvenli Mod'da aç secenegini Tıklayıp Şifreli kullanıcı ekranı gelinceCtrl+Alt+Delete tuslarına basarak sıfreyı ınaktıf duruma getırıp Xp ye girdikten sonraBaşlat/ Denetim Masası /Kullanıcı Secenekleri'nden şifreli oturumun şifresini devre dışı bırakıyoruz.Yeniden baslat tusuna bastıgımız da artık xp miz şifresiz olarak acıldı.Bunu dahili bir video kaydedici ile kaydedip linkini buraya ekleyeceğim. Not:Lütfen kötü Amaçlar için kullanmayınız şifresini unutanlar için hazırlanmıstır. ßyKaRaM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() HaYLaZ Şuan
Son Aktivite: 17.01.2010 23:12
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Cok Koloy Bir Taktik..Biliyorum Bunu..Ama Genelde Kötü Amac icin Kullanmisimdir Hep
![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|