|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 806
![]() |
![]() ![]() Halk Otobüsü Şoförlüğü yapan Sedat Ekin, otobüste altın künyesini düşüren çifti arayarak buldu. Alınan bilgilere göre Kümbet Mahallesinde yaşayan Ekici çifti, Kümbet’teki evlerine gitmek için 137 numaralı özel halk otobüsüne bindiler. Çift, otobüs şoförün hemen arkasındaki koltuğa oturdu. İnecekleri durağa geldiklerinde Zehra Ekici kolundaki altın künyeyi otobüse düşürdü. Eve gittiğinde ise kolundaki altın künyenın olmadığını fark etti. Ekici çifti soluğu Otobüs Müdürlüğünde aldı ve altınlarının otobüste düşürmüş olabileceklerini söyleyerek, görevlilerden yardım istediler. Görevliler kimsenin kendilerine böyle bir kayıp eşya ulaştırmadıklarını belirterek, telefon numaralarını aldıktan sonra çifti evlerine uğurladılar. Ertesi gün Özel Halk Otobüs Şoförü Sedat Ekin durumu öğrenince, yaşlı çiftin otobüste düşürdüğü altın künyeyi sahiplerine vermek için telefon etti. Çift, hemen Belediye Otobüs Müdürlüğüne giderek altın künyeyi teslim aldılar. Bu güzel gelişmenin ardından, Ekici çifti Belediyeye gelerek, durumu Belediye Başkanı Sami Aydın’a anlattı. Başkan Aydın, altını bulup sahibine teslim eden şoförü buldurdu. Başkan Aydın daha sonra, Sivas Belediyesi Özel Halk Otobüsü Şoförü Sedat Ekin’e topluma örnek olacak insanı davranışından dolayı teşekkür etti. Başkan Aydın, Sedat Ekin’e ödül olarak 200 YTL verirken, Ekici çiftçi ise 120 YTL ile ödüllendirdi.
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 806
![]() |
![]() KUNYEYI BULUP SAHIBINE IADE EDEN SOFORUMUZU KUTLARIM
GERCEKTEN HERKEZIN ORNEK ALMASI GEREKEN BIR DAVRANIS...
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1110
![]() ![]() |
![]() böyle şöforler varmıydı yaa
ben ne zaman otobuse binsem birini azarlıyorlar ![]() ya kart için ya yükü için ![]()
![]() |
#4 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 950
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() geçen gün kucağımda çocukla biniyorum ve bana çocuğa da kart geçir diyor...ağzımı açtım bende ş.... dedim otobüsündeki sineğe bile kart isticeksin dedim..mecbur olmasak sizinle muhattap bile olunmaz ya mecburuz şükredin ki dedim..adı üstünde çocuk bu çocuk sende diosun çocuk diye zaten çocuk olmasa bunada kart verirlerdi dimi dedim...ben öyle diyince tüm yolcular ağzını açtı ve adam pişman oldu valla
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 774
![]() ![]() |
![]() örnek alıncak bi davranış
![]()
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu insanligindan oturu hemserimizi kutlariz bize durustlugun olmedigini tekrardan gosterdi...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|