|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TÜRKİYE Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, "Özellikle bu bankacılık mevzuatının AB normlarında yenilenmesini ülkemiz vatandaşlarının tümünün menfaatleri açısından çok önemli görüyorum" dedi. Yönetim kurulu toplantılarını zaman zaman İstanbul ve Ankara dışındaki illerde yapma kararı alan ve ilk toplantıyı yapmak üzere Sivas’a gelen Türkiye Bankalar Birliği yönetim kurulu, Sivas Valisi Veysel Dalmaz’ı ziyaret etti. Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Anadolu kentlerindeki ilk yönetim kurulu toplantılarını cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas’ta yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4581
![]() |
Türkiye Bankalar Birliği Yönetimi anadoluda ilk olarak sivasta toplanmaları sivasımız için gurur kaynağı olmuştur inşallah bu bankalar sivasımıza gerekli yatırımları yaparlar
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 845
![]() |
Ziraat Bankası genel müdürü hemşerimizmiş, bu durum en iyi bir şekilde kullanılmalı ve Ziraat bankasının doğuya kurmayı düşündüğü çağrı merkezi Sivas'a kazandırılmalı. Bu bankanın çağrı merkezinin en az 300-400 civarında insan istihdam edeceği unutulmamalı. İnşallah boş boş gezip tozup gitmemişlerdir, inşallah idarecilerimiz bir kaç parça yatırım koparabilmişlerdir....
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|