Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.10.2008, 17:38   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 965 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas Barosu'nda Devir Teslim Töreni

Sivas Barosu’nun 11 Ekim Cumartesi günü yaptığı 37. Olağan Genel Kurulu sonrası Başkanlığa seçilen Ünal Yılmaz mazbatasını aldı.

Dün ise Sivas Barosu’nda devir teslim töreni yapıldı. Devir teslim töreni sırasında 4 yıldır Sivas Baro Başkanı olarak görev yapan Av. Mustafa Coşkun yaptığı açıklamalarda;
“11 Ekim Cumartesi günü yaptığımız Baro Olağan Genel Kurulu sonucu meslektaşlarımızın iradesi ile seçilen Baro Başkanımız ve baromuzun diğer yetkili kurullarına seçilen meslektaşlarımıza, bugün nöbeti ve emaneti teslim ediyorum.
Bütün mevkiiler, görevler ve makamlar emanettir. Bu şuurda olursak, makamların, koltukların bizlere bir şey kazandırmadığını, bizlerin emanet edilen makamları vasıta kılarak, insanlar için hizmet üretmemiz gerektiğini bilirsek toplum olarak yükselmenin ve yücelmenin yolunu açmış oluruz. 2004 yılı Kasım Ayı’nda devraldığımız hizmet bayrağını, aynı durumda ve konumda devrediyoruz. Hizmet çıtasını yeni yönetime, aynı düzeyde teslim ediyoruz dedi.
Önceki yıllardan bu zamana kadar Sivas Barosu’nda yapılan faaliyetler sonucu iç işlerinin düzene sokulduğunu, arşivinin tasnif edildiğini kurumsal bir işleyişe sahip olduğunu söyleyen Coşkun;
"Bugün önemli bir mirası devralan değerli başkanımıza ve yetkili kurullarda görev alan kıymetli meslektaşlarımıza başarılar diliyorum. Baromuzun önceki başkanı olarak her zaman yanlarında olacağımı bildiriyorum. Her konumda ve konuda tecrübelerimizi aktaracağız. Bütün çalışmalarda aktif bir rol oynayacağız. Amacımız Türkiye Barolar Birliği’ni, artık iyice çekilmez hale gelen meslek sorunları ile ilgili olarak çözüm üreten, kamuoyu baskısını harekete geçiren bir meslek örgütü haline getirmektir. Görevimi yeni başkanımıza devrederken meslektaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyor, hepinize saygılar, sevgiler sunuyorum" şeklinde konuştu.
37. Baro Olağan Genel Kurulu sonucu yeni Baro Başkanı olarak göreve başlayan Ünal Yılmaz ise;
Öncelikle meslektaşlarımın bana göstermiş oldukları teveccühden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah bu güvenlerinin, teveccühlerinin karşılığını en iyi şekilde veririm. Pazartesi akşam 17.00 itibariyle seçimler kesin olarak sonuçlanmış ve devir teslimimiz gerçekleştirilerek mazbatalarımız alınmıştır. Geçtiğimiz 2 dönem boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı eski baro başkanımıza ve meslektaş arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aldığım bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum." dedi.
Tören sonrası, 2 dönem boyunca yaptığı çalışmalardan ötürü Av. Mustafa Coşkun’a plaketini takdim eden, yeni dönem Baro Başkanı Ünal Yılmaz hatıra fotoğrafı çektirerek, makamında görev yerini aldı.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2008, 17:46   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 854 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivas Barosu'nda Devir Teslim Töreni

Baskanimiza yeni gorevinde basarilar dileriz...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2008, 18:20   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Soyadaşıma yaptğı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni başkanımıza görevinde başarılar dilerim.
Alt 15.10.2008, 19:24   #4
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58

Tecrübe Puanı: 1091 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

ne diyelim hayırlı olsun inşallah sivas ve sivaslılar için bir şeyler yaparlar
Alt 15.10.2008, 20:38   #5
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.02.2026 01:19

Tecrübe Puanı: 959 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Sivas Barosu'nda Devir Teslim Töreni

Mustafa Coşkun Bey hem hizmet verdiği makama hemde ilimize önemli katkılar sağlayan saygın bir kimlikti kendisine verdiği değerli hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.
Sayın Ünal Yılmaz Bey'ide tebrik ediyor başarılarla dolu bir dönem geçirmesini temenni ediyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)