|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cuma Namazı sırasında caminin çevresini saran böcekler cami cemaatine namaz sırasında kene korkusu yaşattı. Cami cemaati namazlarını kılarken karşılaştıkları böcekler nedeniyle huzursuzluk yaşarken, namazı kılarak hemen o bölgeden uzaklaştı. Dün Cuma Namazını Yeni Sanayi Mehmet Akif Ersoy Camisi'nde kılan vatandaşlar kene paniği yaşadı. Son yıllarda insanların en çok çekindiği böcek haline gelen ve ölümlere neden olan kene, namaz sırasında da cemaate korku yaşattı. Cuma Namazı nedeniyle tıka basa dolan caminin etrafındaki duvarlardaki böcekleri gören cemaat, namaz sırasında tedirginlik yaşadı. Bahçeye serilen halıların üzerinde namaz kılan cemaat, Caminin duvarlarına tırmanan ve etrafta gezen yüzlerce aynı türden böcek nedeniyle kene paniği yaşanırken, namazı kılar kılmaz çevreden uzaklaştı. Caminin tamamen boşalması sonrasında böcekleri inceleyen Mehmet Akif Ersoy Camii Başkanı Ahmet Turan Göksu, böceklerin kene olmadığını far etti.Vatandaşlarda keneye bire bir benzeyen böceklerin kene olmaması nedeniyle rahat bir nefes alırken, Cami Başkanı Göksu, böceklerin çevredeki otlardan camiye geldiğini söyledi. Cami yönetimi olarak cami bir çok kere bu böceklerden arındırmak için ilaçlama yaptıklarını söyleyen Göksu, "ancak yinede bu böceklere engel olamadık. Cemaat böceklerin keneye benzemesi nedeniyle haliyle huzursuzluk yaşıyor. Ancak kene değil. Bizim ilaçlarımız çözüm getirmedi. Belediyeden yardım istedik. Belediye ekipleri de ilaçladı ama yinede böceklerin önüne geçemedik." Dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu mevsimde kene olacağına pek ihtimal vermiyorum ama yinede dikkatli olmak lazım.
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genellikle keneler yaz aylarında dahada çok gözükmektedir.Bu aylarda olsada fazla gözükmeyebilirler.
Birazda insanlarımızın abartmasıylada oluyor.Artık her gördüğü böcekleri kene olarak görüyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilimizin bulundugu konum bakimindan kene vakalrina sikca rastlanmaktadir...
Gerekli tedbirleri almamiz gerekir bu konuda... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|