|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti΄nin Siyaset Akademisi Projesi çerçevesinde ders vermek üzere Konya’ya gitti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti’nin 2009 yerel seçimleri öncesinde hayata geçirdiği Siyaset Akademisi Projesi kapsamında, siyaset merakı olan, siyasete aktif katılmak isteyen ve bizzat siyaseti icra edenlere belediyecilik ve yerel yönetimler alanında tecrübelerini aktaran Başkan Aydın, bu çerçevede Konya’ya gitti. Başkan Aydın, AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen Siyaset Akademisinde katılımcılara ders verecek. Siyaset akademisi projesinde deneyim paylaşımı derslerine seçilen belediye başkanları arasında görev alan Başkan Aydın’ın, daha önce de Samsun, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Yozgat illerinde Siyaset Akademisi Projesinde deneyim paylaşımı derslerine katıldığı belirtildi. TOPLANTIYA KATILACAK Konya’daki programın ardından Ankara’ya geçecek olan Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Genel Merkezinde bugün düzenlenecek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantıya katılacak. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başkanımızın Sivas'ımız için yaptıkları dikkat çekmiş olacak ki böyle bir toplantıya iştirak etmeleri sağlanmıştır....
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1223
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke İzmir'dekine de katılsaydı ben kayıldım bu akademiye İzmir'de.
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgi almak güzeldir katılımların artması dileğimle
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() hamitgüneyli Şuan
Son Aktivite: 24.09.2014 22:46
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
BELEDİYE, BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM AYRICA BİR SİVAS.LI OLARAKTA GURUR DUYDUM İLİMİZİN İLERİ GELENLERİNİN BAŞKA İLLERDE DERS VERMESİ GURUR VERİCİ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|