|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 834
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HASRETİM SANA CAN
Aldığım nefesimde yanı başımdasın, Yediğim ekmeğimde bütün aşımdasın. Gündüzümde gecemde sanki karşımdasın, Özlemin yüreğimde hasretim sana can. Bahar gelir kış gelir unutamam seni, İstesem de koşarak tutamam elini. Sende düşünür müsün böylesine beni, Hayalin hayalimde hasretim sana can. Ne yaz gördüm ne bahar sensiz tat almadım, Sevgin dünyalar kadar kalbimden atmadım. Yağsa da saçıma kar sevginden bıkmadım, Hecede şiirimde hasretim sana can. Dün gece yine tuttun düşümde elimi, Silmiştin sana akan gözyaşı selimi. Okşadın saçlarımı kokladın tenimi, Uykumda düşlerimde hasretim sana can. Solsa da şu bedenim yine seveceğim, Özleminle gözlerim açık gideceğim. Mahşerde kavuşursak belki güleceğim, Soluduğum her yerde hasretim sana can. Gülüşünde bir sevda gözünde hasret var, Kahkahanda bir veda sözünde nefret var. Duruşunda bir eda bakışta hayret var, Susuz topraklar gibi hasretim sana can. SABİHA SERİN Beste: Aslan BAYKARA Türk Halk Müziği dalında bestelenmiştir. Ayrıca Beste: Naim İlgün SOYSEV Makam: Hüzzam Türk Sanat Müziği dalında bestelenmiştir. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sabiha Hanım, tebrikler sizi yürekten kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sevgili Sabiha Serin hanim sizi yürekten kutluyor basarilarinizin devamini diliyorum. Sivasimizin gururusunuz. Iyi ki varsiniz. Sevgilerimle.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dua yağmurumuza katılırmısınız.? | Abdurrahman 58 | Serbest Kürsü | 1733 | 29.12.2012 00:00 |
DÜNYANIN EN BÜYÜK MUCİZESİ | yağmur58 | Dini sohbet | 4 | 23.05.2010 15:15 |
YANIMDA YOKSUN ANNEM | Sabiha Serin | Şiirler | 47 | 26.02.2009 18:46 |
DUA Edelim!!!! | serkanka58 | Arşiv | 5 | 23.01.2008 15:07 |