|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'ta iki grup arasında yol verme meselesinden çıktığı belirtilen kavgada, 1 kişi silahla, 1 kişi bıçakla yaralandı. Alkollü oldukları öne sürülen grup, Seyrantepe Mahallesi Fidanlık Caddesi'nde yürürken, otomobille caddeden geçen kişilerle yol verme meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, tabanca, bıçak ve tornavida kullanıldı. Kavgada, Ali K. (25) tabancayla ayağından, Caner K. (26) ise bıçakla başından yaralandı. Yaralılar, Sivas Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan A.K. (22) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ekmek dağıtır gibi ehliyet dağıtırsan olacağı bu!
Kimse öncelik hakkı nedir bilmiyor bile. Doğru düzgün trafik işaretleri yoktur. Akşamları ara sokaklara arabayla giremiyorum bile. Normalde benim gittiğim cadde ana cadde ama anayol olduğuna dair hiç bir trafik işareti olmadığı için ufacık ara sokaktan aniden önüme çıkıp çarparsa suçlu ben olabiliyorum.İşte böyle bir devlet işte. ![]()
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vay be kavganın sebebine bak böyle sebeplerden kavga ediyorsak kim bilir daha büyüklerinde savaş çıkartırız....
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1057
![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaş ne olaylı cadde orası her hafta kesin bir bıçaklama oluyor hepte aynı yerde
![]() |
#5 | |
Yeni Yiğido
![]() muratsivasli Şuan
![]() Son Aktivite: 03.04.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
ben bu yaz izin zamani iki defa buyuk tehlike atlattim sivasin merkezinde,sivasin merkezindeki yollar dar ve arac cok,buda kazaya davet oluyor,bizim insanimiz genelde sabirsiz olunca kavga ve gurultu eksik olmuyor,trafik lambalarinda iki arcin sigacagi yerde,dort arac nasil yanyana geliyor daha anlamis degilim?nasil cesaret? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bence egitim sart.
Düzenleyide belediyelerin güzelce yapmasi gerek, Insanlar kurallara uymaya calismali. bu cagda bu vahset, Inanilmaz. insanlar ne kadar egoist bir yapiya sahip. Kimsenin, kimseye tahammülü yok. Herkes kendini karsisindakinin yerine koymali, sag duyulu olamli bence. Bizim ülkemizde insan cani cok ucuz maalesef.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|