Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.11.2008, 17:15   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 947 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yol Verme Kavgası: 2 yaralı

Sivas'ta iki grup arasında yol verme meselesinden çıktığı belirtilen kavgada, 1 kişi silahla, 1 kişi bıçakla yaralandı.

Alkollü oldukları öne sürülen grup, Seyrantepe Mahallesi Fidanlık Caddesi'nde yürürken, otomobille caddeden geçen kişilerle yol verme meselesi nedeniyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, tabanca, bıçak ve tornavida kullanıldı. Kavgada, Ali K. (25) tabancayla ayağından, Caner K. (26) ise bıçakla başından yaralandı. Yaralılar, Sivas Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili gözaltına alınan A.K. (22) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2008, 18:01   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1312 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yol Verme Kavgası: 2 yaralı

Ekmek dağıtır gibi ehliyet dağıtırsan olacağı bu!
Kimse öncelik hakkı nedir bilmiyor bile.
Doğru düzgün trafik işaretleri yoktur.
Akşamları ara sokaklara arabayla giremiyorum bile.
Normalde benim gittiğim cadde ana cadde ama anayol olduğuna dair hiç bir trafik işareti olmadığı için ufacık ara sokaktan aniden önüme çıkıp çarparsa suçlu ben olabiliyorum.İşte böyle bir devlet işte.
Alt 28.11.2008, 20:19   #3
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 836 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Vay be kavganın sebebine bak böyle sebeplerden kavga ediyorsak kim bilir daha büyüklerinde savaş çıkartırız....

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2008, 17:20   #4
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29

Tecrübe Puanı: 1057 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaş ne olaylı cadde orası her hafta kesin bir bıçaklama oluyor hepte aynı yerde

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2008, 19:02   #5
muratsivasli
Yeni Yiğido

muratsivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muratsivasli Şuan muratsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.04.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 0 muratsivasli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ekmek dağıtır gibi ehliyet dağıtırsan olacağı bu!
Kimse öncelik hakkı nedir bilmiyor bile.
Doğru düzgün trafik işaretleri yoktur.
Akşamları ara sokaklara arabayla giremiyorum bile.
Normalde benim gittiğim cadde ana cadde ama anayol olduğuna dair hiç bir trafik işareti olmadığı için ufacık ara sokaktan aniden önüme çıkıp çarparsa suçlu ben olabiliyorum.İşte böyle bir devlet işte.
eyi guzel konusmussun ama kardes,yol konusunda belediye suclu,evet egitim konusunda sen haklisin devlet suclu.
ben bu yaz izin zamani iki defa buyuk tehlike atlattim sivasin merkezinde,sivasin merkezindeki yollar dar ve arac cok,buda kazaya davet oluyor,bizim insanimiz genelde sabirsiz olunca kavga ve gurultu eksik olmuyor,trafik lambalarinda iki arcin sigacagi yerde,dort arac nasil yanyana geliyor daha anlamis degilim?nasil cesaret?
muratsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2008, 19:28   #6
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5491 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Bence egitim sart.
Düzenleyide belediyelerin güzelce yapmasi gerek, Insanlar kurallara uymaya calismali.
bu cagda bu vahset, Inanilmaz.
insanlar ne kadar egoist bir yapiya sahip.
Kimsenin, kimseye tahammülü yok.
Herkes kendini karsisindakinin yerine koymali, sag duyulu olamli bence.
Bizim ülkemizde insan cani cok ucuz maalesef.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)