|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Hayat Ağacı Derneği'nce Gıda Bankası yararına kermes düzenlendi. Kent Meydanı Buruciye Medresesi arkasında kurulan kermesin, açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Gıda Bankası'nın Sivas açısından önemli bir müessese olduğunu ifade etti. Gıda Bankası'nda kredi kartı ile alış veriş yaparcasına bir düzenleme olduğunu dile getiren Ürgüp, geçen yıl 400 bin TL olan bağışları bu yıl 2 milyon TL'ye ulaştırmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda başta Sivas Valisi Ali Kolat olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlardan yardım beklediklerini söyledi. Hayat Ayacı Derneği'nin son yıllarda örnek çalışmalar içerisinde olduğunu ifade eden Vali Ali Kolat ise "bayan arkadaşlarımızı böylesine anlamlı sektörlerde görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Onların eliyle yapılan işler çok daha bereketli oluyor." dedi. Yapılan konuşmaların ardından dualarla açılan kermeste, gıda, giysi, el sanatları ve el sanatları ürünleri satışa sunuldu. Sivas Belediyesi Hanımlar Kültür Merkezi ve Hayat Ağacı Derneği gönüllü üyelerinin uzun ve özverili çalışmaları sonucunda hazırlanan kermesten elde edilen gelir, Gıda Bankası?ndan yardım alan ihtiyaç sahibi aileler yararına kullanılacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1349
![]() |
![]() tebrik ediyorum ben de.. Sivasın en sevdiğim yönlerinden birisi de bu.. yarın gideceğimdir kermesinize...
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kermes çok güzel olmuş ancak ne yazıkki çeşit çok azdı. Çeşit sayısını artırırlarsa plaladıkları hedefe ulaşabilirler.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1349
![]() |
![]() ben bir iki poğaça yapıyım da götürüyüm o zaman.. çeşit artsın
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
![]() hayat ağacı derneğinin faaliyetleri gerçektende çok güzel çalışmalarrından dolayı kutluyorum ve inşallah devamı da gelir diyorum. ayrıca hayırsever tüm vatandaşlarımızında katkısı olmasını umuyorum. hayat ağacı gerçekten çok yararlı bi toplum kuruluşu takdire layık olduklarını düşünüyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 885
![]() |
![]() Fikir olarak cok güzel bir proje,
gidip gezip alisveris yapma firsatim da oldu besyo'nun da dedigi gibi cesit cok ama cok azdi, dilerim daha ic acici seyler yaparak hedeflerinin daha da üstüne ulasirlar. Sivasta olan tüm hemserilerime sesleniyorum buradan ama az ama cok herkesin bu corbada biraz da olsa payi olmali.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|