|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas’ta geçen ocak ayında yasa dışı sol örgütlere yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltana alınan şüphelilere yardım ve yataklık ettikleri iddia edilen Eğitim- Sen Şube Başkanı Önder Doğan ile Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Şube Başkanı Nejat Sezginer de gözaltına alındı. 16 Ocak tarihinde Sivas ve ilçeleri ile Erzurum ve Erzincan'da yasa dışı TKP/ML- TİKKO, TKİP ile MKP örgütlerine yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenlendi, çoğu üniversite öğrencisi 26 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin son zamanlarda örgütlenme faaliyet içinde oldukları belirlendı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklandı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen Sivas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, dün akşam saatlerinde, önceki operasyonun şüphelilerine sendika binasını kullandırarak yardım ve yataklık ettikleri öne sürülen Eğitim- Sen Şube Başkanı Önder Doğan ve BTS Şube Başkanı Nejat Sezginer’i de gözaltına aldı. Emniyetteki sorgulama işlemleri süren iki şube başkanının, soruşturmanın yürütüldüğü Erzurum'a gönderileceği ve burada sorgulanacakları belirtildi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Hayret bir şey bu memleketin ekmeğini yiyorlar sonrada dönüp terör örgütleri ile birlikte ülkemizi bölmeye uğraşıyorlar benim düşünceme göre bu sendika başkanları suclu olmamalı cünki onlar bu mevkilerin sorumluluğunu biliyor olmalılar zaten sucu ispatlanmadan kimseyi yargılamamak lazım
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() soruşturmanın yürütülüyor inş düşündüğümüz gibi olmaz..
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pehhh...
![]() Çok da şaşırdım.... ![]()
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 748
![]() |
![]() zaten sendikaların çoğunun yasa dışı örgütlerle bağlantıları var............bunlar acayip konular değil............
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|