|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1045
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Enkazda üç canlı olduğu iddiası...
Yazıcıoğlu'nu arama çalışmaları sürerken dün geceyarısı ortaya 'NASA helikopterin yerini saptamış, enkazdan üç canlı sinyali almış' iddiası alındı. Heyecan yaratan iddia doğrulanmadı ancak helikopter enkazının bulunduğu öne sürülen bölgeye ekip gönderildi BBP Genel Başkan Yardımcısı Tunç, gece 00.45'te yaptığı açıklamada, "Yurt dışındaki arkadaşlarımızın uydu aracılığıyla elde ettikleri nokta ile bizim GPS aracılığıyla elde ettiğimiz nokta örtüşüyor. Net bir bilgi değil ancak yurtdışındaki arkadaşlarımız bölgede üç canlı olabileceği yönünde duyum aldıklarını aktardı" dedi BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, "Enkazda 3 canlı olduğunun tespitinin yapıldığını söyleyenler var. Ne derece doğru bunu şu an bizde bilmiyoruz" dedi. Tunç, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada bazı internet sitelerinde helikopterin bir uçurumun dibinde bulunduğu, fotoğraflarının çekildiği ve fotoğraflarda canlı bulunmadığı yönünde izlenimler elde edildiği şeklinde haberlerin yayınlandığını kaydetti. Partideki kriz masasının, Başbakanlıktaki kriz masasıyla, Genelkurmay Başkanlığı ve Sivil Savunma Teşkilatı’yla irtibatlı halde çalıştığını anlatan Tunç, "Biz zaten her türlü bilgiyi paylaşıyoruz. Bunu bilgi kirliliğine engel olmak için yapıyoruz" diye konuştu. Tunç, kendi tespit ettikleri noktaya 20 kişilik AKUT ekibini ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. Bir gazetecinin, "bir duyum almışsınız, enkazda 3 canlı olabileceği yönünde, bunun aslı nedir?" sorusu üzerine Tunç, şu yanıtı verdi: "Biraz önce söyledim. Daha önce bizim 4 mühendis arkadaşımızın tespit etmiş olduğu nokta ile AKUT’un tespit ettiği noktanın aynı olduğunu, köylülerin de aynı noktayı işaret ettiğini... Dördüncü bir tespit olarak da yurt dışındaki arkadaşlarımızın elde ettiği bilgiye göre onlarda aynı noktayı işaret ediyorlar. Bu arada belki gönüllerinden geçeni söylemiş olabilirler. Net bir bilgi değil. Ama 3 canlı olduğunun tespitinin yapıldığını söyleyenler var. Ne derece doğru bunu şu an bizde bilmiyoruz."
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Enkazda üç canlı olduğu iddiası...
Ben bu habere cani gönülden inanmak istiyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 14:47
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
![]() Cidden bende Rabbim sen koru onları
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() |
![]() AMAN YARABBİ İNŞALLAH DOĞRUDUR VE İNŞALLAH BİRAN ÖNCE BULUNURLAR........
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnşALLAH doğrudur ama ben TV den takip ediyorum hala yer tespit edilemedi diyor anlamadım ki Yüce Rabbim onları korusun ümitlerimizi kaybetmedik bütün dualarımız onlarla inşALLAH tez zamnda bulunurlar.
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Az evvel Show TV. de akut görevlisi bu tür söylentilerin olabileceğini normal karşılamak gerktiği ancak öyle bir cihazın olup olmadığınıda bilmediklerini söyledi.
Umuyorumki vardır ve doğrudur inşallah ve en kısa zamanda ulaşılsın, bu nasıl iş nasıl kaza acımız çok büyük. Allah yardımcıları olsun, inşallah kurtulurlar.
![]() |
#7 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() 58Taraftar Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2009 13:07
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() insallah bu söylentiler dogrudur....cok üzüldük böyle beklemeyle olmuyo...:(
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 827
![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar nedense bir takım bilgi kirlilikleri oluyor. Zaten ilk başta kaza olur olmaz "Kurtuldular, hastahanedeler" denmesi ilk başta yapılacak kurtarma çalışmalarını engellemiş. Haberlerin kaynağını yi takip etmek gerekir.
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() inşallah doğru haberlerdir :(
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() inşallah, tüm herkes canlı olarak kurtulur. Sayın başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu inşallah yaşıyordur. Ancak şu ortamda kesin bir şey söylemek oldukça zor. çünkü her yerde farklı bir haber var. Allah yardımcıları olsun. Dualarımız hepsiyle beraber...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
BU RAKAMLARA DİKKAT!!!! | abircan | Serbest Kürsü | 10 | 02.04.2009 09:43 |
Kadinlarimiz | Kardelencicegi | Şiirler | 0 | 18.03.2009 18:22 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |
SEN YOKSUN ARTIK | karatasli | Aşk şiirleri | 8 | 01.01.2009 20:41 |