|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 628
![]() |
![]() Öyle kolay mı aşmak engelleri bir bilsen
Ateşten çemberdeyim kor düşer yüreğime Ben çıkmaz sokaktayım sen koşarak ah gelsen Hayatım Allak bullak söz geçmiyor gönlüme Engelleri sen çıkardın kolay değil kavuşmak Nasıl bakma diyorsun göz görerek savuşmak Gönlümde sen ateşsin yakarken son kavuşmak Hayatım Allak bullak söz geçmiyor gönlüme Çalıyorken şurada duyduğun yar nihavent Ben seni çok sevmiştim olmayacak nihayet Sana olan aşkımı duymayan eder hayret Hayatım Allak bullak söz geçmiyor gönlüme Nedir sende bu kapris hislerimle oynama Her gün sitem dolusun bana nolur ağlama Sanki suçlu bir benim vazgeç gönlüm dağlama Hayatım Allak bullak söz geçmiyor gönlüme Veysel KIZLARKAYASI 18.NİSAN.2009 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() güzel şiir paylaşım için tşkler..
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() |
![]() Öyle yarı pişman öyle utangaç
Anladım nazından gel diyor bana Aşkıma susamış diyemez gel geç Anladım gözünden gel diyor bana Gül yönünü her gün güneşe döner Bülbül gül aşkıyla ah edip yanar Bilmem ki gülyüzlüm beni mi sınar Anladım yüzünden gel diyor bana Yaradan şeker mi şerbet mi kattı Bin kere öpsem de doyulmaz tattı Seni alamasam dünyamda battı Anladım sözünden gel diyor bana Veysel'im bu sevda onulmaz sensiz Yazın mezarıma deyin isimsiz Ölüm senle olsun olamam sensiz Anladım özünden gel diyor bana VEYSEL KIZLARKAYASI 15.NİSAN .2009. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 692
![]() |
![]() hoca 9 ve 10 mayısta sivasa gidiyormuyuz güldestenin imza gününe
bu arada şiir güzel tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() |
![]() Yudumlarken her gece uykuda nefesini
"Can tenine dokununca yırtacak kafesini" Çıldırırım duymasam sen diyen o sesini Bitirme yar nolursun gelecek hevesimi "Zifiri karanlığım nurlansın sen gelince" Bitsin artık elemler bu zülmüne son verince Seni bekler şu gönlüm yetmezmi yeterince Bitirme yar nolursun gelecek hevesimi Daha çok mu beklerim yoruldum yeterince Gittim gittim bittmez mi yollarım uzun ince Ömrüm geldi geçtide gülmedim hiç keyfince Bitirme yar nolursun gelecek hevesimi 24.MART.2009 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() |
![]() Kendimi aşıp da sana sevgili,
Seni seviyorum diyemiyorum, Kâğıda döktüğüm dörtlük sevgili, Seni seviyorum diyemiyorum. Seni görmeyince gelgitlerdeyim, Dalgalar sürükler yitiklerdeyim, Aklıma düştükçe bitiklerdeyim, Seni seviyorum diyemiyorum. Ne idi sendeki beni çekenler, Hayal miydi rüyamıydı geçenler, Seviliyor gül olsalda dikenler, Seni seviyorum diyemiyorum. Gözlerindi beni sana bağlayan, Bir coşkudur yüreğimde çağlayan, Dert olmasın ciğerimi dağlayan, Seni seviyorum diyemiyorum. Karşıma çıkınca olurum şaşkın, Dillerim dolaşır lisanım suskun, Kendimle barışık değilim küskün, Seni seviyorum diyemiyorum. Veysel'im lal, mısın gözlerin ama Şu gönlüm kırıktır tutmuyor yama, Sırtımdan vursan, da bin defa kama Seni seviyorum diyemiyorum... VEYSEL KIZLARKAYASI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yiğido
![]() |
![]() Aklıma düştün yine menekşe gözlerin
hem de gecemin en demli yerinde. hükmedemez oldum artık, bir avuç yüreğime.... Fırtınaya kapılmış kum taneleri gibi dağıldım Aklımda sen fikrinde sen. Sahil boyunca hatıralarında boğuldum Dibe vurdum, Söyle sevgili neden? Dünüm kayıp bugün ise zarardayım Sensizliğin tamda köşe başındayım. Gözlerim kör kulaklarım sağır, ömrüm tükenmekte sensiz ağır ağır...... Lal oldu dillerim,sensiz tümceler anlamsız isminin geçmediği heceler benim için manasız dudaklarım kuru, hissiz kayıtsız senli olmayan buselere inan ki duyarsız.... Kaç gece sen diye başlayan, ama sonu olmayan cümleler kurdum kaç gece resmine bakıp bakıp konuştum bildiğim bütün lisanlar inan ki kifayetsiz... vermeli, Diyorum ki hayat yaşanmalı bende yasaksız, insan sevdiğine değer vermeli, seviyorum demek marifet degil, seviyorum derken, bedenden önce, ruh titremeli... 20.MART.2009. Veysel Kızlarkayası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 934
![]() ![]() ![]() |
![]() güzel şiir yeğine sağlık ama bence duyulan ve hissedilen sevgi söylenmeli .......
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() Seni görmeyince gelgitlerdeyim,
Dalgalar sürükler yitiklerdeyim, Aklıma düştükçe bitiklerdeyim, Seni seviyorum diyemiyorum.
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() Gül yönünü her gün güneşe döner
Bülbül gül aşkıyla ah edip yanar Bilmem ki gülyüzlüm beni mi sınar Anladım yüzünden gel diyor bana
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
İŞKENCE GÜNLERİ ! | Veli Bircan | Röportajlar | 1 | 24.04.2009 21:49 |
BEN BİR TÜRKÜM!!! | barikat58 | Serbest Kürsü | 0 | 10.02.2009 21:21 |
AKP'li vekilden küfür ve ölüm tehtidi | Kibrisli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 4 | 07.02.2009 17:49 |
Ya Rabbi Ben Pişmanım | HaKaaN | Muhtelif konular | 5 | 24.12.2008 17:26 |