|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdagülü Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2010 08:47
Tecrübe Puanı: 841
![]() |
![]() Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka. Bir dost göz arayışıyla, Saat tıkırtısıyla… Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla, Ama; “Günün aydın, akşamın iyi olsun” diyen biri olmalı. Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda. * Yoksa, zor değil, hiç zor değil, Demli çayı bardakta karıştırıp, Bir başına yudumlamak doyasıya. Ama; “Çaya kaç şeker alırsın?” Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra…. CAN YÜCEL
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 758
![]() |
![]() Yüküm ağır çok yorgunum
Gel birde sen yorma Olan oldu giden gitti Gel üstümde durma Aklım çoktan firar etti Ne olur hesap sorma Can dayandı can dayandı Gönül yandı can dayandı Senin için her acıya her çileye can dayandı yaaar yaar yaaar can yanar Hayat denilen şu kavgada Kalbim yenik düştü sevdada Hep sırtımdan vuran şu kahpe dünyada TEK SENİ SEVDİM BEN HEP SENİ SEVDİM YAR Sende beni anlamassan Başka kim anlaaaar? Herşeyini kaybettim bir tek umudum var Umurumda değil dünya yokluğun yaralar Deprem gibi üzerime çöker hatıralar Can dayandı can dayandı Gönül yandı can dayandı Senin için her acıya her çileye can dayandı yaaar yaar yaaar can yanar Hayat denilen şu kavgada Kalbim yenik düştü sevdada Hep sırtımdan vuran şu kahpe dünyada TEK SENİ SEVDİM YAR HEP SENİ SEVDİM YAR Sende beni anlamassan Başka kim anlaaaar? UĞUR IŞILAK (kendisini çok severim tabi şarkılarını da) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdagülü Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2010 08:47
Tecrübe Puanı: 841
![]() |
![]() güzel olan herseyi severim bunuda sevdim::
![]()
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 758
![]() |
![]() DESEM Kİ
Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır, Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor, Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini, Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim, Senden kopardım çiçeklerin en solmazını, Toprakların en bereketlisini sende sürdüm, Sende tattım yemişlerin cümlesini. Desem ki sen benim için, Hava kadar lazım, Ekmek kadar mübarek, Su gibi aziz bir şeysin; Nimettensin, nimettensin! Desem ki... İnan bana sevgilim inan, Evimde şenliksin, bahçemde bahar; Ve soframda en eski şarap. Ben sende yaşıyorum, Sen bende hüküm sürmektesin. Bırak ben söyleyeyim güzelliğini, Rüzgârlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber. Günlerden sonra bir gün, Şayet sesimi farkedemezsen, Rüzgârların, nehirlerin, kuşların sesinden, Bil ki ölmüşüm. Fakat yine üzülme, müsterih ol; Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini, Ve neden sonra Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede, Hatırla ki mahşer günüdür Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum. Cahit Sıtkı Tarancı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şuanda Ne Dinliyosunuz...? | PusatBjk58 | Forum oyunları | 17875 | 16.06.2014 20:28 |
KANGAL-Şekerpınar | Serd@r | Kangal | 38 | 13.01.2010 23:53 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Türk Ordusuna Övgüler | selocan58 | Serbest Kürsü | 0 | 24.12.2008 05:40 |
TEŞKİLAT-I MAHSUSA | *AHISKALI* | Serbest Kürsü | 1 | 20.12.2008 20:15 |