|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 683
![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ve sana kavuştuğumda seni bulduğumda bu, bu sen değildin Leyla, aradığım sen değildin sen "Leyla" değildin Leyla "sen" değildi bu, kavuşmak değildi Mutlu değildim, olamadım sende "yok" olamadım sende ben-beni unutamadım sonsuzlaşamadım sende aşkım kanmadı aşkı arıyordu hâlâ gönlüm Yok olacağı, eriyeceği, "tefani" sırrına ereceği kendini unutabileceği ben'in "sen", sen'in "ben" olacağı sen-ben'in "O" olacağı İKİ'nin BİR olacağı Herşeyin O'nunla tekilleşeceği ve o TEK'le ebedîleşeceği Tüm duyguların tarifi mümkünsüzcesine tekleşeceği tekliğin ilahi kozmik ve mistik bir koroya dönüşeceği aradığım, beni sonsuz derinden yakan aşkın aşkımın karasevdamın, bu koroda dilleneceği dehşetli, muhteşem aynı zamanda ürkütücü ve aynı zamanda herşeyi sıfırlayıcı ve o sıfırı sonsuz "BİR"e dönüştürücü ve geri dönüşü olmayan pişmanlığı olmayan bir vuslatı aramakta hâlâ gönlüm LEYLA! Leyla aradığım sen değildin, belki de sen hiç yoktun Bu gidiş-bu arayış beni ya götürecek BELÂ'ya Ya da MEVLÂ'ya YÂ MEVLÂ! Yok artık Leyla, Leyla yok artık SEN VARSIN-BEN VARIM! BİZ VARIZ Yok-yok, ben de yokum YALNIZCA SEN VARSIN! TEMİZLE BENİ-TEMİZLE GÖNLÜMÜ! Sadece seni sevmesi için yarattığın GÖNLÜMÜ! Aslında benim olmayan-senin yarıttığın SENİN OLAN GÖNLÜNÜ YANINA AL-AŞKINLA YAK! YOK ET zerrelerimi hatta tüm benliğimi GÖZÜMÜ AL! görmesin sensiz hiçbir şeyi GÖNLÜMÜ AL! sevmesin sensizliği YÂ MEVLÂ! ENTE MEVLÂNÂ! ene abd-i mest-i MEVLÂ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİYM"
GİDİYORUZ RUH-U NEFES GİDE GELE HİÇ ÇIKMASIN ZİHNİMİZDEN O İLAHİ BESMELE bu güzel paylaşımın için sonsuz teşekkürler eline emeğine sağlık kardeşim
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1349
![]() |
![]() beşere duyulan aşk mevlaya gözyaşı ile dönmedikçe Aşk değilidir.
aşkın yakıcılığı insanın o içini yırtan haşin tabiatı da buradan gelmiyor mu zaten.. bir anadolu köylüsünün dedği gibi: seversin kavuşmazsan aşk olur...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|