|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas, Avrupa Sivaslılar Birliği (ASİB) öncülüğünde büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Bu yıl 19 Temmuz Pazar günü 3.'sü düzenlenlenecek olan SivasTuning Yaz Organizasyonu, Kongre Müzesi bahçesinde gerçekleştirilecek. Orta Anadolu'da tek olma özelliği taşıyan bu organizasyona Sivas'ın yanı sıra çevre iller başta olmak üzere tüm yurttan tuning severler katılacak. Büyük bir coşku ile gerçekleşmesi beklenen organizasyonda dj, müzik ve dans gösterileri, hava fişek, lazer şovları da olacak. Ayrıca sürpriz hediye çekilişlerinin yapılacağı organizasyonda çeşitli stantlarda araçlara yapılabilecek modifiye çeşitleride tuning tutkunlarının hizmetinde olacak. Sivas Tuning organizasyonunda bu yıl Dış Modifiyesi, Ses Modifiyesi ve Motor Modifiyesi olmak üzere üç farklı dalda yarışma düzenlenecek. Halk tarafından yoğun bir katılım olması beklenen organizasyona Sivas Valisi Sn. Ali Kolat, Belediye Başkan yardımcıları ve Sivas'ın ileri gelenleri ile birlikte bu yıl organizasyonumuza ünlü sanatçı İsmail YK'da katılacak. Organizasyona katılım ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir. Ayrıntılı bilgi için; [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bu gibi organizasyon.ların güzel olacağını düşünüyorum inşallah güzel olur emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyor başarılar diliyorum
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() |
![]() 3 yıldır başarılı bir şekilde her sene daha iyiye giderek yapılıyor organize eminim bu sene daha iyi olacak herkesi bekliyoruz
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
![]() Sivasımızın sanatta,bilimde,sporda,organız asyonlarda vs..basarıları bizim heycanımzı katlıyor ...Gün geçmiyor ki artık Sivasımızda daha güzel şeylerden bahsediliyor olmasın...Bu organızasyona katılamıycak olsak da ,döndüğümüzde daha güzel bir Sivas bulcağımızdan inşallah şüphemiz yok...Emeği geçenlerden Allah rqazı olsun..SİVAS için el ele,gönül gönüle..Sivas zirveye inşallah..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İlimizin tanıtımı için ellerinden gelen herşeyi yapan ve bu denli büyük bir organizasyonu Sivas'ımızda yapmaya gayret eden ve bunuda ne yazıkki Sivas'takı kurum ve kuruluşlardan çok az nerdeyse yok denecek kadar az destek ile sağlayan başta Sayın başkan Rüştü Bey olmak üzere emeği gecen herkese teşekkurü bir borç bilirim.
19 Temmuz Pazar günü İsmail YK'nında katılacağı bu güzel organizasyona katılmak ve Sivas'ımızda böylesi güzel etkinliklerin oldugunu görmek isteyen tüm Otomobil ve Sivas sevdalılarını beklıyoruz...
![]() |
#6 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 19 temmuz pazar ''Miraç kandili '' kandiliniz şimdiden mübarek olsun
![]() |
#7 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() Alıntı:
![]() 19 Temmuz Sivas Tuning Buluşmasına katılmayı çok istiyordum. Katılma ihtimalim kalmayınca geçen haftasonu yapılan pikniğe katıldım. Tuningin de en az piknik kadar güzel ve coşkulu geçeceğinden eminim. Sivas'ta 4 Eylül Şenliklerinden sonra en büyük organizasyon olan Tuning buluşması şehrimize hayırlı olsun.Allah daha da büyüyerek devamını yapmayı nasip etsin. Emeği geçenlere teşekkürler.
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() katılım çok olacak sanırım inş imkan olurda bende giderim
![]()
![]() |
#9 |
Operator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AyhanBayrak Şuan
![]() Son Aktivite: 27.10.2013 06:29
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Icimde büyük bir burukluk var ama saglik olsun insallah birdahaki sefere bende orada olacagim.
Sivastuningin hertürlü faaliyetlerinde bulunmaktan gurur duydugum organizemizde bulanamamak gercekten cok üzüntü veriyor bana ama dedigim gibi saglik olsun ama benim yerimi dolduracak arkadaslarimin olacagindan dolayi icim birazda olsun rahat Inaniyorumki harika bir organize olacak hersene dahada kendini gelistiren Sivastuning bu senede harikalar yaratacak sivas ve sivaslilar icin kacinilmaz bir firsat diye düsünüyorum ALLAH yolunuzu acik etsin
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2013 17:54
Tecrübe Puanı: 850
![]() |
![]() Sivasimizi tanitma amacli olan tüm organizelere memleketimiz yogun ilgi göstermeli. Zaten bu Organize 3 yildir yapiliyor ve en basarili organizelerden bir tanesi. Insallah gectigimiz Organizeler'de oldugu gibi bu Organizeye'de katilim yogun olur.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|