|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 733
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alperen Ocakları İdil Biret’ten özür dileyecek
![]() ![]() Dünyaca ünlü piyanist İdil Biret'in konser verdiği sırada Topkapı Sarayı dışında protesto gösterisi yapan Alperen Ocakları, bugün sanatçıyı evinde ziyaret edecek ve çiçek verecek. Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, akşam saatlerinde piyanist İdil Biret’i İstanbul’daki evinde ziyaret edecek. Kendisine çiçek verecek olan Gürgür, protestolarının İdil Biret'in şahsına yönelik değil, organizasyona yönelik olduğu mesajını iletecek. İdil Biret'in eşi Şefik Güngör, görüşme talebinin Alperen Ocakları’ndan geldiğini belirterek Türk konukseverliği çerçevesinde "Hayır diyemezdik. Özürlerini evde kabul edeceğiz” dedi. Cumartasi akşamı İdil Biret’in Topkapı Sarayı’nda verdiği konseri içki içildiği gerekçesiyle protesto eden Alperen Ocakları üyesi bir grup, sanatçının afişlerini de yırtmıştı. Ntvmsnbc...
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 994
![]() |
![]() Olması gereken davranış.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 904
![]() ![]() ![]() |
![]() Onlarında yaptıgı iş değil ama.
Ecdadımızın savaşlara gitmeden önce toplandıkları o kutsal yerde sen şarapla konser ver. Alprenlerin o tepkilerine canı gönülden destek verdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ben bu yaklaşımı yerinde buluyorum peki nedenmi birtakım art niyetli insanlarkonuyu farklı yönlere çekmeye çalıştılar ve hatta ikinci bir sivas olayları bile olabilirdi diye küstahça açıklamalar yaptılar ordaki pretestonun amacı belli kime ve kimlere neye ve nelere olduğu yetkili ağızlardan açıklandı fakat hala farklı yorumlar yapanlar olduğu için buna gerek duyuldu olması gerekende buydu
ben sayın bakandanda yaptığı yanlış açıklamadan dolayı bi ziyaret beklerim ama hiç ihtimal vermiyorum yaparsada şaşarım zaten
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Özür dilemekte bir erdemliktir,
Yapılan şey tabiki hoş birşey değildi, daha farklı yöntem seçilebilirdi, mesela bir basın açıklamasıylada bu kınanabilirdi. Yinede bu özverili davranış ziyaret gönül alma güzel birşey, yakışanı yapmışlar. Tebrikler.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alperen Ocakları Halısaha Futbol Turnuvası Finali (Sivas Alperen Ocakları) | Merkez_Alperen | Haberler | 5 | 17.06.2009 14:48 |
Alperen Ocaklarından Tehdit İddiası | sivaslıgenç | Serbest Kürsü | 21 | 14.06.2009 06:56 |
ALPEREN KİMDİR?? | gul-i_ahmer | Serbest Kürsü | 3 | 15.09.2008 11:05 |
ALPEREN KİMDİR | KAFKASKAR | Arşiv | 8 | 11.02.2008 21:35 |