Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.08.2009, 11:31   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 937 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Polis Halkı Uyarıyor

Sivas Polisi halkı dolandırıcılık ve yan kesicilik olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmaya devam ediyor.

Kentin kalabalık olan bölgeleri, banka ATM'leri, camiler başta olmak üzere dolandırıcılık ve benzeri olayların gerçekleştirilebileceği bir çok bölgede halkı uyaran polis ekipleri, bu gibi alanlarda yaya ve araçlarla devriye görevi yapıyor.

MEGAFONLA BİLGİ VERİLİYOR
Polis ekipleri şüpheli durumlarda anında müdahale etmenin yanı sıra halkın genel manada dolandırıcılık ve benzeri olaylara karşı bilinçli olmalarını da sağlıyor. Ekip otolarında bulunan megafonlar aracılığıyla sık aralıklarla halkı uyaran polis ekipleri, bu tür uygulamalarını sürekli olarak sürdürüyor.

VATANDAŞTAN OLUMLU NOT!
Polis ekiplerinin bu yöndeki çalışmasını oldukça olumlu olarak karşılayan vatandaşlar, polis ekiplerinin bu uygulaması ile birlikte dolandırıcılık ve yankesicilik gibi suçları işleme eğiliminde olan kişilerinde bu işleri yapmaya çekineceğine inandıklarını söyledi.

Polisin varlığının bile önemli bir caydırıcı unsur olacağını savunan vatandaşlar, kendimizi daha güvende hissediyoruz. Özellikle yaşlı vatandaşlar bu tür konular karşısında risk altında. Polisin bu tür uygulamalarının artarak devam etmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2009, 13:17   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Polis Halkı Uyarıyor

güvenlik en önemli çalışma bu güzel ve düzgün çalışmaların sonucunda art niyetli insanlar dilerim başarısız olurlar
Alt 06.08.2009, 22:35   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1349 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

zannedersem geçen gün ben de dolandırıldım..bana iki genc geldi. yol paralarının olmadığını söyledi. ben de verdim tabi ki.. sonra baktım başka yerde de başkalarından istiyorlar... çok fena oldum doğrusu..
Alt 07.08.2009, 01:32   #4
yigidoss
Yiğido

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yigidoss Şuan yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.08.2011 23:31

Tecrübe Puanı: 729 yigidoss isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
zannedersem geçen gün ben de dolandırıldım..bana iki genc geldi. yol paralarının olmadığını söyledi. ben de verdim tabi ki.. sonra baktım başka yerde de başkalarından istiyorlar... çok fena oldum doğrusu..
OOOOOO o sizin dediklerinizden burada sürüsüne bereket. Hepsine 1 lira verseniz maaşınız yetmez. Sizinkiler hangisiydi?
Çalışmaya gelip kanıdrılanlar mı?
Çocuğunu şehir dışından hastaneye getirip parasını kaybedenler mi?
Evleri yananlar mı?
Size iş vereceğiz deyip buraya gece bırakılanlar mı? (Sefil Bilo filmindeki gibi
vs... vs... vs...

Ha bu arada polis uyarı yapacağına Taşhan'da iddaa oynamayıp görevini yapsa sorun olmaz herhalde. Ben kaç kere şahit oldum bu sahtekarlar polisten bile yardım istiyor

Konu yigidoss tarafından (07.08.2009 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2009, 11:33   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Son zamanlarda o kadar çok türediki. İşsizlik ve ekonomik gidaşatın dahada bozulması bu tür kişilerin artmasına neden olmakta. Birde duygu sömürsü Allah rızası için vs. Birde bir sürü dua ederler, yok Allah sana şunu versin yok bunu versin yok şöyle yapsın. Senin demenle olsa zaten kendin için derdin ve böyle olmazdın.
Meslek edinmeyipte gerçek anlamda yardım olsa insan severek verir. Ancak işin aldatılma yönü var. Ne yaparsın "kurunun yanına yaşta yanıyor" böylelikle, dünya hali işte.
Alt 07.08.2009, 11:49   #6
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

kadının biri kucağında bebekle saat akşamın dokuz buçuğunda hem ağlıyor
hem dileniyor bir yandanda ben şimdi eve nasıl gideceğim kocam beni eve almaz gibi laflar ediyor falan yaklaştım kalk polisden yardım iste o zaman kocan sana bişiy yapamaz dedim yok abla para götüremedim diye kızar dedi meğer hepsi yalanmış.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)