|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesinde bulunan Sızır Şelalesi son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor. Önceki yıllarda günlük 200-250 kişiyle sınırlı kalan ziyaretçi sayısı hafta sonları 2 bin kişiye kadar çıkıyor. Kaymakamlık tarafından yapılan çevre düzenlemesinin ardından çok sayıda yerli ve yabancı turist şelaleyi görmeye geliyor. Şelalenin tek restoranı olan Şelale Restoran'ın sahibi Tolga Kabasakal, son günlerde şelalede ziyaretçi patlamasının yaşandığını söyledi. Özellikle hafta sonları günde yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladıklarını belirten Kabasakal, "Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçiler başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçi ağırlıyoruz. Şelaleye önceleri şahıslar ziyarete gelirdi ve bu sayı günlük 200-250 kişiyi geçmezdi. Şimdi ise çevre düzenlemesinin yapılmasıyla yeni bir görünüm kazandı. Özellikle hafta sonları yaklaşık 2 bin kişinin şelaleye geldiğini biliyorum" dedi. Zaman zaman müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamakta bile zorlandıklarını belirten Kabasakal, şelalenin çok daha fazla tanıtıma ihtiyacı olduğunu belirtti. (CİHAN) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mükemmel bir doğa harikası. mutlaka gitmem lazım ertesi yaz
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() görüntülü olarak izledim harika bi güzellik inşallah birgün yakından görmek nasip olur
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1357
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
sızır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] gerçekten görülmeye değer [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] görebilene çok şey haykırır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() ![]() SarkiSLa` Şuan
![]() Son Aktivite: 10.08.2012 14:02
Tecrübe Puanı: 604
![]() |
![]() Gecen Hafta; Sizirda, 3 GünLük Bi İşim Vardi, Orda ÇaLiştim. Gercekten Cok GüzeL, ŞeLaLesi Tavsiye Ederim Gitmenizi.
![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sivas Çadırı Büyük İlgi Çekti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 13.06.2009 21:22 |
Açılışa Yoğun İlgi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 26.01.2009 21:44 |
Park City'e Yoğun İlgi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 13.11.2008 02:36 |
ÜMİT ÖZAT YOĞUN BAKIMDA | ABDULLAH DUMAN | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 6 | 12.11.2008 12:31 |
HALIMIZA YOĞUN İLGİ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 1 | 31.05.2007 15:01 |