|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Cenab-ı Hakk'ın sevgililerinden bir zat Hacc'a niyet ediyor.Küçükde bir çocuğu var.Hazırlıkları görünce:"baba "diyor."Nereye gidiyorsun?" Babası"Allah'ın evine,Beytullah'a gidiyorum." Çocuk çok ısrar ediyor:"Benide götür"diye yalvarıyor. "Yavrum sen daha küçüksün,büyüyünce götürürüm."demişse bile para etmiyor,götürmeye mecbur kalıyor. Yola çıkıyorlar.Çocuk yolda:"Ev bomboş olmaz ya,ben Allah'ıma gidiyorum."diye mütemadiyen düşünüyor,o niyetle yola çıkıyor.Babasının kastı ise Allah'ın evine gitmek.Aradaki fark çok büyük. Nihayet Hicaz'a geliyorlar.Çocuk harem-i şerife girer girmez parmağını havaya kaldırıyor ve:"ALLAH" deyip orada yığılıp kalıyor.Babası bakıyor ki,çocuk ruhunu teslim etmiş.Herkes şaşırıyor. O zaman o zata şöyle bir hitap geliyor: "Sen beyt'imi ziyaret etmeye geldin,Beyt'ime ulaştın.O ise bana geliyordu,beni gördü ve göçtü." "O erler ki;gönül fezasındalar, Toprakta sürünme ezasındalar. Ne cennet tasası ve ne cehennem; Sadece Allah'ın rızasındalar.. (N.F.K.)
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.12.2009 17:06
Tecrübe Puanı: 719
![]() |
![]() ]....Gidiyorum....
...Ben Allahıma Gidiyorum.. Yüklendim sırtıma bütün günahlarımı, Güllerimi soldurdum bir bir... Yola çıkma zamanı... Kaptan sesleniyor, Gidiyorum... ...Ben Allahıma Gidiyorum.. Yerim yok buralarda... Ne sonbaharın rüzgarında, Ne de baharın dönüşünde... Bana buruk bir tebessüm yeterdi, Gidiyorum... ...Ben Allahıma Gidiyorum.. Alnımda kara yazım, Başımda belalım Gidiyorum... ....Ben Allahıma Gidiyorum Gurbetime bir çift mendil oyalamışlar... Yarenin gözyaşlarıyla ıslanmış... Umut kokulu, sevda yürekleri eklemişler... İhtiyacım kalmadı, Gidiyorum... ...Ben Allahıma Gidiyorum Dönüşleri olmayacak bu defa, vedanın! Büyük yürekler ağlayarak gider... Gidiyorum, ...Ben Allahıma Gidiyorum gözyaşlarım ellerinde kaldı... Keskin bir nişancı yoktu ki, Söküp çıkarsaydı yüreğimi... Yüreğime gidiyorum.. Kurtuluşuma, Kaçak gibi gitmek. Gidiyorum.. ...Ben Allahıma Gidiyorum Bu yüzden suskuların sahibiyim, Adı hasret kalmış sinelerde. Oysa ben dönmemeye gidiyorum! Yüreğim mühürlendi Gidiyorum.. ...Ben Allahıma Gidiyorum. Vurduğum mührü kırdım... Dokunamadım satırlarıma, Bu sana son mektubum ya, Ellerinde kaldı gözyaşlarım... Başımı yasladığım bir deva, Artık olmaz bilirim... Bu yüzden gitmeyi en çok kendime yakıştırıyorum.. Gidiyorum... ....Ben Allahıma Gidiyorum Kasımlar ayrılık demek olsa dahi, Bekleme beni gelecek bahara... Gelemem.. Gidiyorum... ...Ben Allahıma Gidiyorum Yüreği yaralı olan, nasıl gelsin ki... Kanatları kırık kuş uçabilir mi? Bekleme Beni iki gözüm. Gidiyorum ...Ben Allahıma Gidiyorum... ''Yarab ben geliyorum... Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabiha Serin Siir Kösesi | Sabiha Serin | Şiirler | 169 | 02.09.2010 10:50 |
GİDİYORUM... | barikat58 | Aşk şiirleri | 12 | 09.09.2009 10:11 |
Gidiyorum Dedi Fakat | orhan-17 | İslami Şiirler | 1 | 26.06.2009 10:19 |