Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.09.2009, 00:24   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 981 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Böyle Okul Köylerde Bile Yok

Sivas’ın tam ortasında bulunan 4 Eylül Kongresi İlköğretim okulu, yeni öğretim yılına sancılı başlıyor. Yeterli personeli ve öğretmeni olmayan okulda ayrıca spor salonu, kütüphane, arşiv ve personel tuvaleti bulunmadığı gibi yarım asırlık okulun bahçesinde bir Atatürk Büstü dahi olmaması tepki topluyor.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullardaki sıkıntılarda gün yüzüne çıkmaya başladı.
Yahya Bey mahallesinde bulunan 4 Eylül Kongresi İlköğretim Okulu’da bu sıkıntıları yaşayan okulların başında yer alıyor. Sivas’ın merkezinde bir okul olmasına rağmen, okuldaki eksiklikler ve öğretim seviyesinin düşüklüğü velileri zor durumda bırakıyor. Okullarının tepeden tırnağa bakıma ihtiyacı olduğunu söyleyen veliler, ayrıca öğretmen ve personel yetersizliği nedeniylede çocukların yeterince öğrenim göremediğini söylediler.

4 Eylül Kongresi İlköğretim okulunun Sivas’ın merkezinde olmasına rağmen, köy okullarından farksız olduğunu belirten veliler “ Okulumuzda ne yazık ki, spor salonu, kütüphane, arşiv ve personel tuvaleti bulunmuyor. Ayrıca öğretmen ve personel ihtiyacı da çok fazla. Okulun çevre düzenlemesi hiç yok. Biz bu durumu Milli Eğitim yetkililerine bildirdik, ancak şu ana kadar her hangi bir çözüm bulunamadı.
250 öğrencisi bulunan okuldaki eksiklikler nedeniyle çocuklarımızın bu okula gitmesini istemiyoruz. Valimizden ve Milli Eğitim müdürümüzden bu konuda yardım bekliyoruz” dediler.

BAHÇEDE ATATÜRK BÜSTÜ YOK!

Öte yandan 4 Eylül Kongresi İlköğretim okulunun bahçesinde Atatürk büstünün olmayışı da velilerin dikkatini ve tepkisini çeken bir başka konu oldu. Veliler, okulun bahçesinde yıllardır Atatürk büstünün olmadığını söylediler. Tüm okulların bahçelerinde bulunan Ulu Önder ve Başöğretmen Atatürk’ün bir büstünün dahi olmaması velileri olduğu kadar vatandaşları da üzüyor.

4 EYLÜL KONGRESİ İLKÖĞRETİM OKULU

1946 yılında dönemin valisi Necmettin Ergin tarafından tek katlı olarak yapılan okula 1963 yılında bir kat daha çıkılarak 2 katlı hale getirildi. Toplam 10 derslikten oluşan okulda yaklaşık 250 öğrenci eğitim görüyor.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2009, 00:26   #2
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1065 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Böyle Okul Köylerde Bile Yok

Çok görmemek gerek 4 Eylül Kongre binasına bile sahip çıkamayanlar 4 Eylül İ.Ö.O namı sahip çıkacak.
Alt 28.09.2009, 10:57   #3
KARAMELLL58
Usta Yiğido

KARAMELLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAMELLL58 Şuan KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04

Tecrübe Puanı: 1730 KARAMELLL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

niye bir yardım eden çıkmıyooo yaaa neden çocukların eğitiminin önü kapanıyo ayrıca bir sürü öğretmen açıkta zaten neden onlar o okula atanmıyo
KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2009, 13:00   #4
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1393 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

deveye sormuşlar ''bıynun neden eğri'' o da demiş ki:'' Nerem doğru ki?''
Alt 02.10.2009, 13:51   #5
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2236 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Her yerin bir eksiği var inşallah bu ayıp için gerekenler yapılır....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2009, 14:48   #6
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

birçok okulumuzun hali içler acısı buda onlardan biri

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)