|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 981
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas’ın tam ortasında bulunan 4 Eylül Kongresi İlköğretim okulu, yeni öğretim yılına sancılı başlıyor. Yeterli personeli ve öğretmeni olmayan okulda ayrıca spor salonu, kütüphane, arşiv ve personel tuvaleti bulunmadığı gibi yarım asırlık okulun bahçesinde bir Atatürk Büstü dahi olmaması tepki topluyor. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullardaki sıkıntılarda gün yüzüne çıkmaya başladı. Yahya Bey mahallesinde bulunan 4 Eylül Kongresi İlköğretim Okulu’da bu sıkıntıları yaşayan okulların başında yer alıyor. Sivas’ın merkezinde bir okul olmasına rağmen, okuldaki eksiklikler ve öğretim seviyesinin düşüklüğü velileri zor durumda bırakıyor. Okullarının tepeden tırnağa bakıma ihtiyacı olduğunu söyleyen veliler, ayrıca öğretmen ve personel yetersizliği nedeniylede çocukların yeterince öğrenim göremediğini söylediler. 4 Eylül Kongresi İlköğretim okulunun Sivas’ın merkezinde olmasına rağmen, köy okullarından farksız olduğunu belirten veliler “ Okulumuzda ne yazık ki, spor salonu, kütüphane, arşiv ve personel tuvaleti bulunmuyor. Ayrıca öğretmen ve personel ihtiyacı da çok fazla. Okulun çevre düzenlemesi hiç yok. Biz bu durumu Milli Eğitim yetkililerine bildirdik, ancak şu ana kadar her hangi bir çözüm bulunamadı. 250 öğrencisi bulunan okuldaki eksiklikler nedeniyle çocuklarımızın bu okula gitmesini istemiyoruz. Valimizden ve Milli Eğitim müdürümüzden bu konuda yardım bekliyoruz” dediler. BAHÇEDE ATATÜRK BÜSTÜ YOK! Öte yandan 4 Eylül Kongresi İlköğretim okulunun bahçesinde Atatürk büstünün olmayışı da velilerin dikkatini ve tepkisini çeken bir başka konu oldu. Veliler, okulun bahçesinde yıllardır Atatürk büstünün olmadığını söylediler. Tüm okulların bahçelerinde bulunan Ulu Önder ve Başöğretmen Atatürk’ün bir büstünün dahi olmaması velileri olduğu kadar vatandaşları da üzüyor. 4 EYLÜL KONGRESİ İLKÖĞRETİM OKULU 1946 yılında dönemin valisi Necmettin Ergin tarafından tek katlı olarak yapılan okula 1963 yılında bir kat daha çıkılarak 2 katlı hale getirildi. Toplam 10 derslikten oluşan okulda yaklaşık 250 öğrenci eğitim görüyor. Sivas Hürdoğan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok görmemek gerek 4 Eylül Kongre binasına bile sahip çıkamayanlar 4 Eylül İ.Ö.O namı sahip çıkacak.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1730
![]() |
niye bir yardım eden çıkmıyooo yaaa neden çocukların eğitiminin önü kapanıyo ayrıca bir sürü öğretmen açıkta zaten neden onlar o okula atanmıyo
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1393
![]() |
deveye sormuşlar ''bıynun neden eğri'' o da demiş ki:'' Nerem doğru ki?''
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2236
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her yerin bir eksiği var inşallah bu ayıp için gerekenler yapılır....
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birçok okulumuzun hali içler acısı buda onlardan biri
|
![]() |