Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.10.2009, 18:05   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 985 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Eğitime TSO Desteği

Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun boya, tadilat ve çevre düzenlemesini yaptırarak, eğitime destek verdi. İlçe ve köylerden okumak için Sivas’a gelen minik öğrenciler hak ettikleri temiz ve bakımlı okullarında eğitime başladı.

21. yüzyıl Türkiye’sine yakışmayan çatlak duvarlar, akmış tavanlar, boyasız sınıfların görüntüsü karşısında harekete geçen Ticaret ve Sanayi Odası, yanı başındaki eğitim yuvasına el uzattı. Okulun çatlamış duvarları, akmış tavanları tadilat ettirildi, boyasızlıktan dökülen yatakhane, sınıflar başta olmak üzere bütün duvarlar boyatıldı. Banyo ve tuvaletler öğrencilerin kullanabileceği şekilde yeniden yaptırıldı. Sadece şimdilik iyi bir görünüme kavuşan okulda verilen eğitim sağlıklı bir şekilde karşılanamamaktadır.

Yapılan tüm bu çalışmalar karşısında çok daha önemli sorunlar var. Zemininin çürük olması, duvarlarda sürekli artan çatlaklılar, okul projesinin Sivas’a uygun hazırlanmadığından kaynaklı sürekli çatı akıntıları, arazinin büyük olması nedeniyle güvenlik ve bakımsızlık…

Tüm bu tehditlerle eğitime geleceğimizin teminatı çocuklarımızın güler yüzü ile merhaba diyen YİBO, eğitimden spora birçok dalda başarılarıyla göz dolduruyor.

Lakin bu başarıların arkasında modern, çağdaş ve gelişmiş bir topluma yakışmayan bir ortamda eğitim veriliyor. Can güvenliği her an tehdit altında olan öğrencilerimiz okulda üstelik yatılı olarak kalıyor.

Gelecekte doğabilecek olumsuzluklar karşısında yaşanabilecek bir facianın önüne geçilmesi amacıyla okulun yıkılarak, Sivas’a yakışır sağlam bir zeminde modern eğitim verebilecek yeni bir hizmet binasına taşınması gerekiyor.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2009, 18:11   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4590 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Eğitime TSO Desteği

Ticaret ve Sanayi Odası Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun boya, tadilat ve çevre düzenlemesini yapıp eğitime bulunduğu katkılarından dolayı tebrik ederim her şeyi devletten beklememek lazım herkes maddi imkanları nispetinde katkıda bulunmalı
Alt 07.10.2009, 22:03   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1350 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bu konuda söylenmesi gerekenleri söylesinler yeter!
Alt 09.10.2009, 12:39   #4
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1397 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

haberi okuyunca acaba bu bir göz bıyama mı dedim. madem daha büyük sorunlar var onlara da elatsalarmış...neyse yine sağolsunlar

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)