|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hani derler ya “ Böyle evlat düşman başına “ İşte bu sözü gerçekleştiren olay Suşehri İlçesinde yaşandı. Babasına kızan genç evi yaktı Edinilen bilgiye göre, Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi Cengiz Topal Kız Meslek Lisesi yanındaki bir evde, 7 yıldır kiracı olarak oturan Fevzi Kendir΄in oğlu Serkan Kendir (32), gece geç saatlerde geldiği evlerinin kapısının önünde bulunan bir takım eşyalar ile birlikte evin ahşap kapısını yaktı. Alkollü olduğu öğrenilen Serkan Kendir, daha sonra polis karakoluna giderek evlerinin kapısını yaktığını söyledi. Suşehri itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, ahşap evin çatısına sıçrayan yangına, kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Olayla ilgili olarak Serkan Kendir gözaltına alınırken, yangın sırasında baba Fevzi Kendir ve annesinin, bir yakınlarında oldukları öğrenildi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
Son Aktivite: 06.03.2012 13:09
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
Allah ne verirse hayırlısını versin kimseyede böyle acı yaşatmasın bu evladıda ıslah etsin yazık olmuş.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1466
![]() |
Hayırlı evlat ...
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
haklısın setencim allah anne ve babasına yardım etsin ne üzüyordur onları ah canlarım yaa allah akıl fikir versin inşallah.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11
Tecrübe Puanı: 1471
![]() |
ALLAH HAYIRLISINI VERSIN AMA KIMSE BU DEVIRDE HAYIRLI EVLAT BEKLEMESIN O ESKIDENDI.
COCUGU DOGURABILIYORUZ AMA HUYUNU DEGIL MALESEF CEVRE FAKTÖRÜ HER IYI INSANI BILE SIFRESINI BOZUP CANAVAR YAPABILIR.
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
haklısın güzelim iyi bir evlat yetiştirmek isteyen daha çocuk üç dörtr yaşındayken başlamalı allah korkusunu günahı sevabı öğretmeyi anne babaya sevgi ve saygıyı vijdan aşılamayı inanın bir çocuğa vijdanı çok küçük yaaşta aşılarsanız o çocuk istesede kötülük yapamıyor ben özlü üveyli beş çocuk büyüttüm şimdi hangisine desemki anneniz şunu yaptı yada babanız şöyle yada şu kediyi veye civcivi öldür ölseler yapmazlar hemen gözleri dolar anne sen ciddimisin derler çünkü emin olmak için kaç defa denedim
birde karaktere bağlı bazı çocuk anneye bazısıda babaya çekiyor asıl ana baba iyi olmalıki evladıda yani çektiği damarda iyi olsun dimi. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
BENDE BENIMKILERI BÜYÜTTÜM BABALARINI BILMEZLER VEFAAT ETMISTI ESIM.ALLAHIMA BIN SÜKÜR ERGENLIK DÖNEMI SORUNLARI ILE UGRASIYORUZ SADECE INS.CABUCAK ATLATIRIMDA BENDE BIR NEFES ALIRIM ARTIK ![]() ![]() BEN EVLATLARIMI ALLAH`TAN BASKA INANIN KIMSEYE EMANET ETMEDIM HALADA ÖYLE DUGA EDERIM SÜKÜRLER OLSUN..
|
|
|
|
#8 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
canı allah yardımcın olsun babasız çocuk büyütmek inanki çook zor ergenliğe gelmişler maaşallah bence sen bir psikologdan yardım al daha kolay atlatırsınız yoksa biraz uğraşırsın ben babasız büyüttüm beşinide baba hep dışarda çalışıyordu haalada dışarda ankarada çalışıyor biz istanbulda ikamet ediyoruz canım allah yavrularının sana bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum sana ve bütün yavrularımıza.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
CANIMM ABLAM BEN KENDIMI ÖYLE BIR GELISTIRDIMKI HEPSIDE VAR DR.TUT HAKIM AVKAT RESSAM MALIYE PISIKOLOG PEDEGOG GÜZEL SANATLAR POLITIKA TARIHCI ÖGRETMEN YANI ABLAM SAYMAKLA BITMEZ YASIM GENC AMA RUHUM YASLANDI BUNLARIDA ALLAHIN IZNI ILE ATLATACAGIM BENIM BÜYÜK SENEYE ASKER ARTIK BURDA GIDECEK GERIYE BIR TANESI KALIYOR ONU IDARE ETMESI KOLAY ANACI NASIL OLSA ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
ayy canım yaa benim en küçüğüm zaten bir oğlum var ali oda anacı asker oğluna hayırlı teskereler şimdiden sağlıkla gidip gelsin güzeli allaha emanet olsunlar inşallah.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|