Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.10.2009, 01:19   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Evlada Bak !

Hani derler ya “ Böyle evlat düşman başına “ İşte bu sözü gerçekleştiren olay Suşehri İlçesinde yaşandı.

Babasına kızan genç evi yaktı

Edinilen bilgiye göre, Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi Cengiz Topal Kız Meslek Lisesi yanındaki bir evde, 7 yıldır kiracı olarak oturan Fevzi Kendir΄in oğlu Serkan Kendir (32), gece geç saatlerde geldiği evlerinin kapısının önünde bulunan bir takım eşyalar ile birlikte evin ahşap kapısını yaktı.

Alkollü olduğu öğrenilen Serkan Kendir, daha sonra polis karakoluna giderek evlerinin kapısını yaktığını söyledi.
Suşehri itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, ahşap evin çatısına sıçrayan yangına, kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

Olayla ilgili olarak Serkan Kendir gözaltına alınırken, yangın sırasında baba Fevzi Kendir ve annesinin, bir yakınlarında oldukları öğrenildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2009, 01:22   #2
seten65
Usta Yiğido

seten65 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seten65 Şuan seten65 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 13:09

Tecrübe Puanı: 1311 seten65 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Evlada Bak !

Allah ne verirse hayırlısını versin kimseyede böyle acı yaşatmasın bu evladıda ıslah etsin yazık olmuş.
Alt 07.10.2009, 02:36   #3
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1466 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hayırlı evlat ...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2009, 02:41   #4
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

haklısın setencim allah anne ve babasına yardım etsin ne üzüyordur onları ah canlarım yaa allah akıl fikir versin inşallah.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2009, 02:57   #5
Sivaslisandy-58
Usta Yiğido

Sivaslisandy-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivaslisandy-58 Şuan Sivaslisandy-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11

Tecrübe Puanı: 1471 Sivaslisandy-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH HAYIRLISINI VERSIN AMA KIMSE BU DEVIRDE HAYIRLI EVLAT BEKLEMESIN O ESKIDENDI.
COCUGU DOGURABILIYORUZ AMA HUYUNU DEGIL MALESEF CEVRE FAKTÖRÜ HER IYI INSANI BILE SIFRESINI BOZUP CANAVAR YAPABILIR.
Alt 07.10.2009, 03:15   #6
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

haklısın güzelim iyi bir evlat yetiştirmek isteyen daha çocuk üç dörtr yaşındayken başlamalı allah korkusunu günahı sevabı öğretmeyi anne babaya sevgi ve saygıyı vijdan aşılamayı inanın bir çocuğa vijdanı çok küçük yaaşta aşılarsanız o çocuk istesede kötülük yapamıyor ben özlü üveyli beş çocuk büyüttüm şimdi hangisine desemki anneniz şunu yaptı yada babanız şöyle yada şu kediyi veye civcivi öldür ölseler yapmazlar hemen gözleri dolar anne sen ciddimisin derler çünkü emin olmak için kaç defa denedim
birde karaktere bağlı bazı çocuk anneye bazısıda babaya çekiyor asıl ana baba iyi olmalıki evladıda yani çektiği damarda iyi olsun dimi.
Alt 07.10.2009, 03:30   #7
Sivaslisandy-58
Usta Yiğido

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
haklısın güzelim iyi bir evlat yetiştirmek isteyen daha çocuk üç dörtr yaşındayken başlamalı allah korkusunu günahı sevabı öğretmeyi anne babaya sevgi ve saygıyı vijdan aşılamayı inanın bir çocuğa vijdanı çok küçük yaaşta aşılarsanız o çocuk istesede kötülük yapamıyor ben özlü üveyli beş çocuk büyüttüm şimdi hangisine desemki anneniz şunu yaptı yada babanız şöyle yada şu kediyi veye civcivi öldür ölseler yapmazlar hemen gözleri dolar anne sen ciddimisin derler çünkü emin olmak için kaç defa denedim
birde karaktere bağlı bazı çocuk anneye bazısıda babaya çekiyor asıl ana baba iyi olmalıki evladıda yani çektiği damarda iyi olsun dimi.
ABLAM NE KADAR BIZ AILELER IYIDE OLSAK ERKEN YASDA HERSEYI ÖGRETSEKTE BURDA O KADAR GENCLER VARKI EVDE YAPAMADIKLARINI GECE YADA GÜNDÜZ DISARIDA YAPIYORLAR.ANALIDA BABALIDA OLSA HIC FARK ETMIYOR SAFLIKTAN KÖTÜ ARKADAS EDINSELER BILE HATA YAPINCA ANLIYORLAR AMA IS ISDEN GECMIS OLUYOR.
BENDE BENIMKILERI BÜYÜTTÜM BABALARINI BILMEZLER VEFAAT ETMISTI ESIM.ALLAHIMA BIN SÜKÜR ERGENLIK DÖNEMI SORUNLARI ILE UGRASIYORUZ SADECE INS.CABUCAK ATLATIRIMDA BENDE BIR NEFES ALIRIM ARTIK
BEN EVLATLARIMI ALLAH`TAN BASKA INANIN KIMSEYE EMANET ETMEDIM HALADA ÖYLE DUGA EDERIM SÜKÜRLER OLSUN..
Alt 07.10.2009, 03:37   #8
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

canı allah yardımcın olsun babasız çocuk büyütmek inanki çook zor ergenliğe gelmişler maaşallah bence sen bir psikologdan yardım al daha kolay atlatırsınız yoksa biraz uğraşırsın ben babasız büyüttüm beşinide baba hep dışarda çalışıyordu haalada dışarda ankarada çalışıyor biz istanbulda ikamet ediyoruz canım allah yavrularının sana bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum sana ve bütün yavrularımıza.
Alt 07.10.2009, 04:00   #9
Sivaslisandy-58
Usta Yiğido

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
canı allah yardımcın olsun babasız çocuk büyütmek inanki çook zor ergenliğe gelmişler maaşallah bence sen bir psikologdan yardım al daha kolay atlatırsınız yoksa biraz uğraşırsın ben babasız büyüttüm beşinide baba hep dışarda çalışıyordu haalada dışarda ankarada çalışıyor biz istanbulda ikamet ediyoruz canım allah yavrularının sana bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum sana ve bütün yavrularımıza.
ABLAM IYI DILEKLERIN ICIN TESEKKÜR EDERIM CÜMLEMIZIN COCUKLARINA
CANIMM ABLAM BEN KENDIMI ÖYLE BIR GELISTIRDIMKI HEPSIDE VAR DR.TUT HAKIM AVKAT RESSAM MALIYE PISIKOLOG PEDEGOG GÜZEL SANATLAR POLITIKA TARIHCI ÖGRETMEN YANI ABLAM SAYMAKLA BITMEZ YASIM GENC AMA RUHUM YASLANDI BUNLARIDA ALLAHIN IZNI ILE ATLATACAGIM BENIM BÜYÜK SENEYE ASKER ARTIK BURDA GIDECEK GERIYE BIR TANESI KALIYOR ONU IDARE ETMESI KOLAY ANACI NASIL OLSA
Alt 07.10.2009, 04:04   #10
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayy canım yaa benim en küçüğüm zaten bir oğlum var ali oda anacı asker oğluna hayırlı teskereler şimdiden sağlıkla gidip gelsin güzeli allaha emanet olsunlar inşallah.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)