|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Numune Hastanesi'nde kalite denetimi yapıldığı bildirildi. Sivas Numune Hastanesi'nde 15-18 Aralık tarihleri arasında kalite denetimi yapıldı. Hastane Başhekimi İsmayil Yılmaz, Dr. Levent Sağlam ve hastane müdür vekili Semih Sertoğlu'nun sorumluluğunda yürütülen kalite çalışmaları, başdenetmen Dr. Özlem Erdem ve gıda mühendisi Nalan Kalyoncu tarafından denetlendi. Hastane Başhekimi Opr. Dr. İsmayil Yılmaz, amaçlarının tıbbın tüm gelişen imkanlarını kullanarak insanları rahat ettirebilmek, ihtiyaçlarına cevap verebilmek, memnuniyetlerini sağlayabilmek ve kalitelerini daha da artırmak olduğunu söyledi. Uluslararası belgelendirme kuruluşu olan DNV'nin temsilcisi başdenetmen Dr. Özlem Erdem ise Numune Hastanesi'ndeki ISO 9001:2008 kalite denetimleri ile ilgili olarak, ''3 yıldır süren kaliteyi artırma çalışmalarının sonucunda Sivas Numune Hastanesi'nin hasta güvenliği ve hizmet kalitesini artırma açısından gerçekleştirilen iyileştirmeleri memnuniyetle gözlendi'' diye konuştu. Hürdoğan Gazetesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Numune hastanesi her geçen gün çıtayı biraz daha yükseltiyor ve sivasa sivaslıya gerçekten güzel hizmetler vermeye devam ediyor emeği geçen ve elini taşın altına koyup, sorumluluk üstlenen herkese teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
bir vatandaş ve bir hizmet alan olarak benim gördüklerim bunlar. memnunum ve iso belgesine pek ehemmiyet duymuyorum çünki, bu standart.; faturası kesilip ücretini ödedikten sonra rahatlıkla verilebilen bir tabela. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() numune hastanesi gerçekten güzel hizmet ve güzel çalışmalar yapıyor.
emeği geçenleri ayrı ayrı kutlarım..
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
![]() Ben anlamam kalite denetiminden, neye yarara kime yarar, körler sağırlar birbirini ağırlar..
Beni yapılan işler ilgilendirir. Mesela SGK kayıtlarından alınmış bu hastanede yapılan ameliyatlar şöyle bir sıralansın, zorluk derecesi yüksek kaç ameliyat yapılmış...? Sonra başvuran hastaların kaç tanesi orada tedaviye karar vermişler kaç tanesi başka kuruma başvurmak istemişler...? Sonra orada tedavi edilenlerin komplikasyon oranları nedir? Sonra orada tedavi edilenlerden kaç tanesi tedavileri bittikten sonra sorunları düzelmediği için bir başka kuruma baş vurmuşlar... ? Sonra oradaki doktorlar için açılmış soruşturma, dava, şikayet ne kadardır..? Ben kalite denetimlerinin nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum.... Geçin bunları çıkarın kafanızı kumdan, memleketi bok götürüyor, memleketlim uyutuluyor, soyuluyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Başarılar diliyorum...
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4537
![]() |
![]() Sivas Numune Hastanesi ISO 9001:2008 kalite belgesi almak için bir kac senedir uğraşıyor demekki bu belgeyi almak o kadarda kolay değil önemli olan ISO 9001 yeterlilik belgesini almak değil önemli olan bu belgenin devamlılığı vatandaşlarımızın insan gibi muamele görüp insana yakışır bir tedavi uyglamak
arkadaşlarımızın dediği gibi bu belge parayı bastırıncada alınıyorsa bence duvarda aslı boş cerceveden ibarettir hiç bir değeri yoktur demektir
![]() |
#8 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() Sivas'ın sağlık için son zamanlarda çok geliştiğini görüyoruz.Her yıl kademenin bir üstüne çıkıyor.
Başarılar dilerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
ifaden değilse bile ona yakın... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Emniyete Kalite Belgesi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 15.12.2009 15:16 |
Numune Hastanesi Başhekimi İsmayil Yılmaz İle Röportaj | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 14.09.2008 15:25 |
Osmanli'da Kalite Anlayisi | seva | Hertelden | 0 | 01.09.2008 14:09 |