|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, ilçede ahşap boyama kursu açılacağını bildirdi.
Özdemir, yaptığı açıklamada, Sivas İş-Kur İl Müdürlüğü ile Suşehri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde ilçede kadınlara yönelik ahşap boyama kursu açılacağını belirtti. Kursa katılmak isteyenlerin İş-Kur'a kayıtlı, işsiz olması gerektiğini ifade eden Özdemir, 16-45 yaş arasındaki kursiyerlerin en az ilkokul mezunu olması ve sosyal güvencesi olmaması gerektiğini ifade etti. Özdemir, 22 Şubat 2010 tarihinde başlayacak olan kursun, günde 5 saat olmak üzere toplam 390 saat olacağını, kursun 11 Haziran 2010 tarihinde de sona ereceğini kaydetti. Kursa toplam 20 kursiyerin alınacağını belirten Özdemir, kursa fazla talep olması durumunda yarın saat 11.00'de Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda kursiyer seçmesi yapılacağını ifade etti. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnşallah hem faydalı holur hemde katılım çok olur.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Suşehri’nde kalorifer ateşçiliği kursu açılacak | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 29.01.2010 13:16 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Kumaş Boyama Tekniği ve İncelikleri | banu58 | Hobi | 2 | 14.01.2009 20:42 |