|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla Hanımlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen resim ve ebru sergisi dün açıldı. Serginin açılışına Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Vali Yardımcısı Kemal Şahin, il protokolü ve çok sayıda kursiyer katıldı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Hanımlar Kültür Merkezi’nde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü katkılarıyla devam eden resim ve ebru kurslarında 22 kursiyer tarafından ortaya çıkan başarılı çalışmalar Atatürk Kültür Merkezi yanında bulunan Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde görücüye çıktı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla start verilen serginin açılışında bir konuşma yapan Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, bu tür kursların gerekli olduğunun altını çizerek açılan serginin hayırlı olması temennisinde bulundu.Daha sonra açılış kurdelesini kesen Vali Kolat ve Başkan Ürgüp davetlilerle birlikte sergiyi gezerek yapılan çalışmaları incelediler. Hanımlar Kültür Merkezi bünyesinde kurs gören 22 kursiyer tarafından hazırlanan sergide 104 adet yağlı boya tablosu, 22 adet ebru sanatı ve 48 adet kumaşa yapılmış ebru sanatı yer alıyor. Dönem sonu nedeniyle organize edilen sergi 3 gün boyunca açık kalacak. Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hayırlı olsun ,dilerim gidip görme imkanı olanlar bundan mahrum kalmazlar.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() |
![]() hayırlı olsun
yanlız tek sanat ebru sanatı olmaya doğru gidiyor bir tava bir gavur fırçası bir gavur kağıdı bir gavurun renkli boyası biraz su iki damla boya serpiştir fırçanın arkasıyla desen çiz kağıdı yavaşça bırak biraz sonra kaldır al sana sanat sonrada methet babam methet yere göğe sığdırma uuuvvvvvvv acayip bi sanat geç bunları geççç çoluk çocuk oyuncağı bu iş koca vali belediye başkanıda git bunları aç sonrada öv dur daha akıllıca işleri yokmu bu bööyyyüükkklerimizin
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 822
![]() |
![]() bu ebrudan az yapmadım ha.çok eğlenceli birşey.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|