|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas başka bahara kalırken Gümüşhane çifte destek alıyor. Tarım ve hayvancılık kenti olmasına rağmen DAP’tan faydalanamayan Sivas, büyük bir fırsatı kaçırmış oldu. Doğu Anadolu illerini kapsayan projede, Doğu Anadolu illerinden Gümüşhane ve Bayburt’un yer alması ise en çok tepkiye neden olan sebeplerden biriydi. Bu iki ilin projede bulunmasına rağmen Sivas’ın projenin arkasından bakakalması Sivaslıları kızdırdı. Üstelik Tarım ve köy işleri ile Japonya uluslar arası iş birliği ajansı tarafından ortaklaşa yürütülen ve küçük ölçekli çiftçilerin yaşam seviyelerinin iyileştirilmesini amaçlayan Doğu Anadolu illerinin faydalandığı DOKAP’ta yer alan iller arasında Gümüşhane’nin de bulunuyor olması tepki topladı. Sivas’ın hak etmesine rağmen Doğu Anadolu projesinde bile yer alamaması bir yana Doğu Karadeniz ili olan Gümüşhane’nin her iki projeden de faydalanması manidar karşılandı. Sivaslılar, bir proje olsun da hangisi olursa olsun dercesine bakanlığın DAP’ı kaçıran ilimizi avuturcasına söz verdiği havza bazlı tarımsal destek projesinin yolunu gözlüyor. Sivaspostası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() daha çok bekleriz.sivaslılar bu sefer %70 oy verin anca kazıklarlar bizi.böyle herşeyimizi alamıyorlar tamam mı sivaslılar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() bu gidişle bu millet vekilleriyle sivas daha çooook şey kayıp eder allah yardımcımız olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() bunu kaybettik 4 tane hastane kaybettik hızlı treni kaybettik.dikimevi dmo tapu kadastro yakında kaybedecez demiştim son duyduğum habere göre onuda kaybettik.bırakın yatırım almayı herşeyi kaybediyoruz.daha önce yazdığım yorumlara bakın dememişmiydim tapu kadastro bölge müdürlüğüde kapanacak diye.bakın kapatıldı.HELAL OLSUN VEKİLLER SİZE.BU SEÇİMDE EN AZ %70 OY BEKLİYORUM SİVASLILARDAN.TOBB DA KAYSERİYE AÇACAK HİÇ MERAK ETMEYİN ONADA ADIM GİBİ EMİNİM BURYA ŞİMDİDEN YAZIYORUM SONRA DEMEDİ DEMEYİN.FAZ GEÇTİM NE OLUR %100 OY VERELİM SİVAS KÖY OLSUN.
:(((((((( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas buraya giremedi ve hala destek bekleniyor daha çok bekleriz.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|