Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Formasyon dersleri verilecek - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.03.2010, 23:30   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 942 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Formasyon dersleri verilecek

Cumhuriyet üniversitesi rektörü İlyas Dökmetaş bugün düzenlediği basın toplantısında pedagolojik formasyon derslerinin verileceğini açıkladı. .

Dökmetaş rektörlük binasında yaptığı açıklamada formasyon derslerinin bundan sonra verileceğini açıkladı. Öğrenciler adına çok güzel bir gelişme olduğunu belirten Dökmetaş çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Ardından konuşan fen edebiyat fakültesi dekanı Prof. Dr. Bilal Yücel pedagolojik formasyon hakkında açıklama da bulundu.

Öte yandan Dökmetaş, üniversiteye direk otobüs seferleri hakkında bilgi verirken gelecek yıl üniversitenin öğrenci kontenjanını artırmak istediklerini söyledi

SipasTv
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 10:14   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Formasyon dersleri verilecek

Ben 26 Şubat'ta bu müjdeyi vermiştim ama o zaman ana sayfaya konacak kadar önemli bir haber olarak görünmemişti heralde

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 10:22   #3
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 828 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cumhuriyet üniversitesinden hiç bişey olmaz.bunu emin olarak söylüyorum.
Alt 17.03.2010, 18:20   #4
ilteriş
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ilteriş Şuan ilteriş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2010 02:22

Tecrübe Puanı: 0 ilteriş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HOP AGIR OL KOÇUM SAYGISIZLIK YAPMA KİMSİN TANIMIYORUM ALLAH BİLİR O ÜNİVERSİTEDE ÖGRENİM GÖRÜYORSUNDUR SENİN Kİ TAVUK HESABI ÇIKTIGIN YUMURTAYI BEGENMİYORSUN....
ilteriş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2010, 18:33   #5
burak5866
Usta Yiğido

Alıntı:
ilteriş Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
HOP AGIR OL KOÇUM SAYGISIZLIK YAPMA KİMSİN TANIMIYORUM ALLAH BİLİR O ÜNİVERSİTEDE ÖGRENİM GÖRÜYORSUNDUR SENİN Kİ TAVUK HESABI ÇIKTIGIN YUMURTAYI BEGENMİYORSUN....

jet cevap.önce sen ağır ol kullandığın kelimelere dikkat et ben kimseyle tartışmak istemem tartışmayıda sevmem.birincisi ben sivaslıyım en az senin kadar da çok seviyorumdur emin ol en az senin kadar.ikincisi ben cumhuriyette de kumuyorum.3.sü okumak istiyordumda olmadı.böyle dememdeki sebebde ben yozgat bozok üniv. inşaat müh. okuyorum 2.sınıftayım.ben birinci sınıfta sivasa yatay geçiş yapmak için başvurdum ve ganom belki bilmn ne olduğnun enel ağrılıklı not ortalamam 4 üzerinden 3.24 dü.sivasada başvurudum.ama beni alamadılar yerimi de boş bıraktılar.sebepleride öss puanım azmış sivastan.mantığa bak zaten o akdar olsa öss de kaznaırdım.benden daha az ort. oaln arkadaşlar sivastan puanı çok çok yksek olan yerlere gittiler.örnek esk. kütahya manisa gibi üniv gittiler.ben bundan dolayı böyle dedim.allah onların belasını versinb onlar bu mantalite ile adam olmazlar.zaten oslalar.1974 de kurulmuş üniv. puanda son sıralarda olmazdı demi.ama kendileir kaybetti.ben kaybetmedim.inş beni anlamışsındır.ne demek istediğimi.
Alt 17.03.2010, 18:33   #6
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26

Tecrübe Puanı: 775 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3 ve 4 sınıflar için degişen bir durum yok. Bu olaydan şuanlık 1 ve 2. sınıflar yaralanacak..
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 20:56   #7
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1354 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
3 ve 4 sınıflar için degişen bir durum yok. Bu olaydan şuanlık 1 ve 2. sınıflar yaralanacak..
Sivas'ın bu unutulmuşluğu içinde bu kadarcık bile güzel habere hasret kalmıştık...ama daha önceden haberini almıştık
Alt 18.03.2010, 17:45   #8
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivas'ın bu unutulmuşluğu içinde bu kadarcık bile güzel habere hasret kalmıştık...ama daha önceden haberini almıştık
Benim aldığım bilgiye göre 3. ve 4. sınıflarda ortalamaları 2.5 üzerindeyse 4 dönemde alabiliyor hatta mezun olduktan sonra ve hatta geçmiş dönemde mezun olanlar bile ortalamaları 2.5 üzerindeyse Sivas'ta 2 dönemde formasyon alabiliyorlar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2010, 20:19   #9
burak5866
Usta Yiğido

fen edebiyatta okuyan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.
Alt 18.03.2010, 21:33   #10
edebiyatisyen
Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

edebiyatisyen Şuan edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.03.2014 23:18

Tecrübe Puanı: 681 edebiyatisyen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Fene edebiyat TDE 3. sınıf ögrencisiyim.Bize ve hatta 4. sınıf ögrencilerine önümüzdeki hafta formasyon verilmeye başlanacak. Dilekçelerimizi verdik.Allah'ın izniyle ve sayın dekanımız değerli hocam Bilal Bey sayesinde genel not orlaması 4 üzerinden 2.5 ve alttan en fazla 2 dersi olan kişiler için haftaya derslerimiz başlayacaktır.Lütfen yalan yanlış haberlerle milletin kafasında soru işaretleri oluşturmayınız.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)