|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cumhuriyet üniversitesi rektörü İlyas Dökmetaş bugün düzenlediği basın toplantısında pedagolojik formasyon derslerinin verileceğini açıkladı. .
Dökmetaş rektörlük binasında yaptığı açıklamada formasyon derslerinin bundan sonra verileceğini açıkladı. Öğrenciler adına çok güzel bir gelişme olduğunu belirten Dökmetaş çalışmaların devam edeceğini söyledi. Ardından konuşan fen edebiyat fakültesi dekanı Prof. Dr. Bilal Yücel pedagolojik formasyon hakkında açıklama da bulundu. Öte yandan Dökmetaş, üniversiteye direk otobüs seferleri hakkında bilgi verirken gelecek yıl üniversitenin öğrenci kontenjanını artırmak istediklerini söyledi SipasTv |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1209
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() cumhuriyet üniversitesinden hiç bişey olmaz.bunu emin olarak söylüyorum.
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ilteriş Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2010 02:22
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() HOP AGIR OL KOÇUM SAYGISIZLIK YAPMA KİMSİN TANIMIYORUM ALLAH BİLİR O ÜNİVERSİTEDE ÖGRENİM GÖRÜYORSUNDUR SENİN Kİ TAVUK HESABI ÇIKTIGIN YUMURTAYI BEGENMİYORSUN....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
jet cevap.önce sen ağır ol kullandığın kelimelere dikkat et ben kimseyle tartışmak istemem tartışmayıda sevmem.birincisi ben sivaslıyım en az senin kadar da çok seviyorumdur emin ol en az senin kadar.ikincisi ben cumhuriyette de kumuyorum.3.sü okumak istiyordumda olmadı.böyle dememdeki sebebde ben yozgat bozok üniv. inşaat müh. okuyorum 2.sınıftayım.ben birinci sınıfta sivasa yatay geçiş yapmak için başvurdum ve ganom belki bilmn ne olduğnun enel ağrılıklı not ortalamam 4 üzerinden 3.24 dü.sivasada başvurudum.ama beni alamadılar yerimi de boş bıraktılar.sebepleride öss puanım azmış sivastan.mantığa bak zaten o akdar olsa öss de kaznaırdım.benden daha az ort. oaln arkadaşlar sivastan puanı çok çok yksek olan yerlere gittiler.örnek esk. kütahya manisa gibi üniv gittiler.ben bundan dolayı böyle dedim.allah onların belasını versinb onlar bu mantalite ile adam olmazlar.zaten oslalar.1974 de kurulmuş üniv. puanda son sıralarda olmazdı demi.ama kendileir kaybetti.ben kaybetmedim.inş beni anlamışsındır.ne demek istediğimi.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 775
![]() |
![]() 3 ve 4 sınıflar için degişen bir durum yok. Bu olaydan şuanlık 1 ve 2. sınıflar yaralanacak..
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1354
![]() |
![]() Sivas'ın bu unutulmuşluğu içinde bu kadarcık bile güzel habere hasret kalmıştık...ama daha önceden haberini almıştık
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1209
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Benim aldığım bilgiye göre 3. ve 4. sınıflarda ortalamaları 2.5 üzerindeyse 4 dönemde alabiliyor hatta mezun olduktan sonra ve hatta geçmiş dönemde mezun olanlar bile ortalamaları 2.5 üzerindeyse Sivas'ta 2 dönemde formasyon alabiliyorlar...
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() fen edebiyatta okuyan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.
![]() |
#10 |
Yiğido
![]() ![]() edebiyatisyen Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2014 23:18
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() Fene edebiyat TDE 3. sınıf ögrencisiyim.Bize ve hatta 4. sınıf ögrencilerine önümüzdeki hafta formasyon verilmeye başlanacak. Dilekçelerimizi verdik.Allah'ın izniyle ve sayın dekanımız değerli hocam Bilal Bey sayesinde genel not orlaması 4 üzerinden 2.5 ve alttan en fazla 2 dersi olan kişiler için haftaya derslerimiz başlayacaktır.Lütfen yalan yanlış haberlerle milletin kafasında soru işaretleri oluşturmayınız.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|