|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk Dernekler Birliği (TUDEB) ve Avrupa Sivaslılar Birliği (ASİB) beraber çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen kapsamlı heyet Vali Ali Kolat beyi makamında ziyaret etti. Avrupa’da yaşayan Sivaslı Avusturya Milletvekili Efkani DÖNMEZ, Alman Milletvekili Gerd BOLLMANN, Herne Belediye Başkan Yardımcısı Tina JELVE, Türk Dernekler Birliği Platformu Dernek Başkanı Bahri AKALIN, Avrupa Sivaslılar Birliği Başkanı Rüştü ELMAS, Avrupa Sivasspor Dernek Başkanı Yalçın DOĞAN ve Almandaki Sivas’lı işadamları Vali Ali KOLAT’ı makamında ziyaret etti. TUDEB ve ASİB işbirliğiyle İlimize getirilen misafirlere Sivas’ın tarihteki önemi, sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgi veren Vali KOLAT, heyetin Sivas’a gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özellikle Divriği Ulu Camii ve Kangal Balıklı Kaplıcası gibi eşsiz değerleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahip bulunan Sivas’ın, zengin maden yatakları ve tarım-hayvancılık alanlarındaki imkanlarıyla da dikkat çeken bir İl olduğunun altını çizen Vali KOLAT, Alman Milletvekili Gerd BOLLMANN, Avusturya Milletvekili Efkani DÖNMEZ ve beraberindeki heyete Sivas’a özgü hediyeler takdim etti. Avrupalı Milletvekilleri ve iş adamları ise, Avrupa’daki Sivaslıların memleketlerinde bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek Vali Ali KOLAT’a kabulden dolayı teşekkür ettiler. Kaynak: Sivas Valiliği [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() knight Şuan
Son Aktivite: 15.07.2010 12:25
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ASİB'e teşekkürler. Avrupa'da da boş durmayıp Sivas'ı düşünüyorlar Sivas için fikirler üretiyorlar. Darısı İstanbul'daki Ankara'daki ve de Avrupa'nın diğer ülkelerindeki derneklere
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı knight'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel bir organizasyon ve güzel bi gezi yapmışlar. Sayın valimizde ilimize gelen değerli misafirlerimize gerekli ilgi ve alakayı göstermiş, teşekkür eder bu başarılı çalışmalarının devamını dilerim..
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kültürel tanitimi yanisira Sivas`imizin ekonomi tanitimida önemli
dileriz gelen is adamlari yatirim konusunda Sivas`imiza katkida bulunurlar
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her Sivas'lı böyle özverili yürekten Sivas için çalışsa Sivas şimdi böyle bir Sivas daha olurdu. Bu çaba ve emeklerinden dolayı Rüştü Bey'i ve ASİB yönetimini kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|