|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'ta, 3 ayrı mahallede çok sayıda aracın lastiğinin gece saatlerinde kesilmesi olayıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Gülyurt, Ferhatbostan ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde gece saatlerinde park halinde çok sayıda aracın lastiklerinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesilmesi olayını araştıran Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bu mahallelerdeki MOBESE kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Lastikleri keserken kameralara takılan 4 gencin kimliğini belirlemek için çalışma yapan ekipler, olayla ilgili O.G, D.G, A.Y. ve D.K'yı yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Öte yandan, 3 mahallede ilk etapta 30 aracın lastiğine zarar verildiği tespit edilmişti. Sabah uyandıklarında araçlarının lastiğinin kesilmiş olduğunu fark eden 25 kişinin daha polise müracaat ettiği öğrenildi. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() 10 tanesi bizim kapının önündeki araçlar,bulunduklarına sevindim en azından başka araçlara zarar veremezler...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1807
![]() |
![]() gece dışarı çıhma kele sahın sanada saldırırlar goo mehmet akifde bizim mahallenin karşısı kesin bizim mahallenin gençleridir zibidiler.terbiye vermiyolarki sıpalarına doğurup ortaya bırakıyolar.sonrada anneyim diye övünüyolar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vatandaşa zarar verde nasıl olursa olsun.
yakalanmış olmalarına sevindim. emniyet mensuplarımızı kutlarım...
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1257
![]() ![]() ![]() |
![]() bu haberi duymuştum yakalanmalrına sevindim inş bu tür olayların olmaması dileğiyle
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı ela58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() yazık günah ya.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() 58Sevda Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2013 00:40
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() bundan ne zevk, keyif yada ne anladilar benim akil ve mantigim almiyor... bu tip insanlarin akil sagligi kesin bozuk.. baska bir neden bulamiyorum cunki
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2011 00:06
Tecrübe Puanı: 568
![]() |
![]() bakın ben bi mantık yürüteyimmi... sivasta gençler işsiz yalak aylak dolaşıyorlar,ailesinden ne kadar maddi yardım alabilirlerki... bunlar kesinlikle piyon. bunları kullananda lastikcilerdir. araştırsınlar arkasından bu çıkacaktır. vermişlerdir ellerine bir bira parası bir sigara parası yapın demiştir lastikciler.araştırılsın bakın altından muhakkak lastikciler çıkacaktır.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ozanberk2010'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1807
![]() |
![]() galiba haklısınız hatta galiba değil yüzde yüz haklısınız kardeş yoksa şimdiye kadar duyulmamıştı böyle birşey hani kavga gürültü yapıyordı kendi aralarında ama lastik patlatma yeni görüldü.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|