|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek okulu'nun 2009-2010 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi.
Yüksek okulun konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, yüksek okul müdürü Doç. Dr. Ahmet Bozdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Halil Kurt, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Alaaddin Çakmaktaş, Zara Eski Belediye Başkanı Aydın Kurt, CHP Zara İlçe Başkanı Bahri Şengül, öğretim görevlileri ve öğrenci yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Bozdoğan bir konuşma yaptı. Bankacılık, işletme, gıda teknolojisi, muhasebe, pazarlama ve sigortacılık bölümlerinden mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri, protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrenciler, daha sonra keplerini atarak mezuniyet sevinci yaşadı. Törenin ardından aileleriyle bir araya gelen öğrenciler, daha sonra halay çekip eğlendi. (İBR-DOĞ-ÜNS) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|