Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Alperenlerden teröre lanet - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.06.2010, 06:58   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 946 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Alperenlerden teröre lanet

Sivas'ta Alperen Ocakları üyesi bir grup, Hakkari'deki terör saldırısını protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup adına basın açıklaması yapan Sivas Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Şimşek, nisan ayından itibaren terör örgütünün yurt çapında eylemlerini günden güne artırarak devam ettirdiğini belirtti.
Son iki ay içerisinde terör saldırılarında şehit düşen Mehmetçik sayısının elliyi aştığını ifade eden Şimşek, ''Alperen Ocakları olarak hain ve bölücü örgüt olan PKK'nın yaptığı tüm eylemleri şiddetle lanetliyoruz. Taşeron bir örgüt olan hain PKK örgütünün arkasındaki güçlerin ortaya çıkarılmasını, terör örgütüne destek veren tüm unsurların artık milletçe bilinmesini istiyoruz. Ayrıca ülkemizde yaşayan Kürt kardeşlerimizin tamamının bölücü örgütü desteklemediğini biliyoruz'' dedi.
Türk bayrağı açan ve çeşitli sloganlarla terörü lanetleyen grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.06.2010, 07:13   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Alperenlerden teröre lanet

PKK,sorunu sadece Sivasta Alperenlerin, İstanbulda bir gurup taksicinin sorunu değilki.Bu sorun tüm ülkenin sorunu.

Milletçe sokaklara dökülüp hep bir ağızdan bu hain terörü pretesto etmemiz gerek.Cenazeler kalkana kadar küçük guruplar halinda sloganlar atıyoruz,cenazeler defnedildikten sonra normal yaşama devam ediyoruz.

Ülke olarak ayağa kalkmamız gerek ve terör bitene kadarda oturmamak gerek...
Alt 21.06.2010, 09:55   #3
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2314 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

PKK dünyada bilinen en kararlı ve en istikrarlı terör örgütü ve bile bile tüm dünya insanları bunu kabul etmek istemiyor. Çünkü o PKK'yı başlarına bela olmasını istemiyorlar, fakat gün gelecek o veya benzeri teröristler onların da başlarına bela olacak. Yine onlar gelip bizden yardım etmemiz için medet umacaklar. Bizim yine vicdanımız sızlayacak ve yardımcı olacağız. (etmesekte tüm dünya ülkelerinden tepki göreceğiz)

İşte biz Türklerin diğer dünya ülkelerinden farkımız bu işte!

Buradan lanet olası PKK zavallılarına en büyük laneti okuyorum. Yaşattıkları yanlarına kar kalmayacak inşALLAH!

Türkün Türkten başka dostu yoktur. Olamaz da...

HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.06.2010, 12:52   #4
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1811 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

binlerce annelerimiz gözünden oluyor ağlamaktan bu hainlerin yüzünden bir an önceprotestolar başlasa iyi olur diyorum yemiin ederim eve sığmıyorum ben her protestoda en başta yer alıyordum ama üsküdarda hiçkıpırdama görmüyorum buraya taşındığıma bu yüzden pişmaanım leventte ilk sokağa fırlayan bendim be bu nasıl ilçe yahu.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.06.2010, 18:27   #5
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 995 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Teröre destek verenlere göz yumanlara lanet olsun.
Yürüyüşü gerçekleştiren alperenlere teşekkür ederiz.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)