|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2010 Kur'an Yılı etkinlikleri çerçevesinde Sivas'ın Gürün ilçesinde müftülük tarafından düzenlenen Kur-an ziyafetinde bir günde Kur-an'ı Kerim hatmedildi.
Gürün Müftülüğü tarafından organize edilen Kur'an-ı Kerim ziyafeti sabah namazıyla birlikte Gürün Ulu Camii'nde başladı. Gürün Ulu Camii'nde Osman Nuri Korkmaz'ın tilavet ettiği Kur'an ziyafeti yoğun ilgi gördü. Sabah namazında camiyi dolduran Gürün halkı, Kur-an hatmedilinceye kadar cami içerisinde kırat tilavetini takip etti. Programda, sabah öğle ve akşam yemeği Gürün Belediyesi tarafından ikram edildi. Program yatsı namazı öncesinde son buldu. Hatim duasını Gürün Müftüsü Erdoğan Aslantaş yaptı. (Cihan Haber Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1321
![]() |
![]() bizim gürün çok sükür bu konudan bayağı iyi allah düzenliyendende hatmedende razı olsun sayın belediye başkanım mehmet aktaşada teşekkürler saolsun var olsun başkanım uzun dönemdir başkanlık yapıyo bayağı güzel işler yaptı memmunuz saolsun emeğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AYETLERİ ANLAMA KAMPANYASI | gul-i_ahmer | Serbest Kürsü | 11 | 23.10.2008 17:54 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |
Kur'an okuyarak insan oldum | seva | Dini sohbet | 2 | 06.05.2008 07:49 |