Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Gürün'de Vatandaşlar Sabah Namazıyla Yatsı Arasında Kur'an Hatmi Yaptı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.07.2010, 10:26   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 947 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Gürün'de Vatandaşlar Sabah Namazıyla Yatsı Arasında Kur'an Hatmi Yaptı

2010 Kur'an Yılı etkinlikleri çerçevesinde Sivas'ın Gürün ilçesinde müftülük tarafından düzenlenen Kur-an ziyafetinde bir günde Kur-an'ı Kerim hatmedildi.

Gürün Müftülüğü tarafından organize edilen Kur'an-ı Kerim ziyafeti sabah namazıyla birlikte Gürün Ulu Camii'nde başladı. Gürün Ulu Camii'nde Osman Nuri Korkmaz'ın tilavet ettiği Kur'an ziyafeti yoğun ilgi gördü. Sabah namazında camiyi dolduran Gürün halkı, Kur-an hatmedilinceye kadar cami içerisinde kırat tilavetini takip etti. Programda, sabah öğle ve akşam yemeği Gürün Belediyesi tarafından ikram edildi. Program yatsı namazı öncesinde son buldu. Hatim duasını Gürün Müftüsü Erdoğan Aslantaş yaptı.

(Cihan Haber Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.07.2010, 10:32   #2
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32

Tecrübe Puanı: 1321 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gürün'de Vatandaşlar Sabah Namazıyla Yatsı Arasında Kur'an Hatmi Yaptı

bizim gürün çok sükür bu konudan bayağı iyi allah düzenliyendende hatmedende razı olsun sayın belediye başkanım mehmet aktaşada teşekkürler saolsun var olsun başkanım uzun dönemdir başkanlık yapıyo bayağı güzel işler yaptı memmunuz saolsun emeğine sağlık
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)