Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.09.2010, 23:14   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 947 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Mısırcıların yeni dükkanlarına taşındı

Sivas Belediyesi tarafından bulundukları yerden kaldırılan mısırcılar ile Belediye arasında uzlaşma sağlanmasının ardından mısırcılar yeni dükkanlarına taşındılar.

Çifte Minare karşısında faaliyet gösteren ve yaklaşık 4 ay önce tarihi dokuyu bozduğu gerekçesi ile belediye zabıtası ve polis zoruyla bulunduğu yerden kaldırılan mısırcılar
Buruciye Medresesi yanında bulunan dükkanlarda faaliyetini sürdürmeye başladı.
Sivas Belediyesi tarafından kendilerine kent meydanında yer ayrılmasından son derece memnun olduklarını dile getiren mısırcı esnafı, artık gözyaşlarının akmayacağını ve Buruciye Medresesi yanında satışlarını devam ettirmekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Buruciye Medresesi yanında bulunan dükkanlarda mısır satışını devam ettirecek olan mısırcılar, kendi gayretleri ve çabaları doğrultusunda dükkanlara yerleştirildiklerini de belirterek, kendilerine verdiği sözü tutan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ e teşekkür ettiler.

Kaynak: Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2010, 23:33   #2
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1359 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Mısırcıların yeni dükkanlarına taşındı

Buruciye tarihi mekan değil mi anlamadım şimdi

resim yeni yüklendi şimdi anladım

Konu goramaz tarafından (23.09.2010 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2010, 00:01   #3
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 712 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Bu başlık altında yorum yazanlar bakalım şimdi ne kulp bulacaksınız. Mısırcılar ozaman başkanın arkasından dümdüz küfürler yağdırmadılarmı benmi yanlış duydum. Yukarıdaki başlık altında da bazı arkadaşlarımız bela okumuştu dur bakalım şimdi ne okuyacaklar.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2010, 07:27   #4
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Ozaman tezgahımız yıkıldı aç kaldık öldük bittik diyen mısırcılar,Belediyenin bu jesti karşısında Allah razı olsun demeye başlamışlar ne garip....
Alt 24.09.2010, 23:28   #5
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1359 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

niye abi büfelerimizi yıktınız doğan beu szden Allah razı olsun mu demeleri gerekiyordu
Alt 25.09.2010, 07:25   #6
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Deseler ne olurduki Goramaz kardeşim. Rıskı veren Allah değilmi, onun icin bir yerden cıkarılıp başka bir yere gidiyorsan oradaki rıskın kesilmiş başka bir yerden rıskın acılmış demektir.Ben hep böyle düşündüm böyle düşünmeyede devam edeceğim.Rabbimiz ne yapmaya kadir değilki onun icin isyan etmemek gerek her şeyde bi hayır vardır deyip şükretmek gerek.Zaten bu dünya imtihan dünyası değilmi.......
Alt 26.09.2010, 12:36   #7
yörem-58
Usta Yiğido

yörem-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yörem-58 Şuan yörem-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2011 21:07

Tecrübe Puanı: 636 yörem-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

O çirkin küfürlü, bıçaklı görüntüleri izlediğimde insanlığımdan utanmıştım, 21.yüzyıl dünyasında o ilkel görüntüler hayli moral bozucuydu.
Resmi bir kurum bir yer için bir karar almışsa buna taşlı,sopalı, bıçaklı karşı koymak mantıksızlık değilde nedir? Şimdiye kadar hangisi o yolu izleyerek başarılı oldu bir hak elde ettiki yeni yapanlarda etsin.
Ne güzel işte Belediye düzenli tertipli işyerlerini yapıp düzenelyip hak sahiplerine vermiş.
O küfürü edenler saldıranlar şimdi gidip başkandan özür dilemeliler.
Alt 26.09.2010, 16:41   #8
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

En güzelini yapmışlar daha modern bir görünüme kavuşmuş, hayırlı bol kazançlar olsun belediyeyede teşekkürler.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)