|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas'ta, dün kavga eden ilköğretim okulu öğrencilerini ayıran liseli genç, bugün bu öğrencilerden biri tarafından bıçakla yaralandı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Atatürk Lisesi 1. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Ümit A, dün Alibaba Mahallesi'ndeki bir ilköğretim okulu önünde kavga eden iki öğrenciyi ayırdı. Ümit A, bugün, kavgayı ayırdığı okulun önünden geçerken, dün kavga eden ilköğretim okulu öğrencilerinden birinin bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından bıçakla yaralanan Ümit A, yaralı halde Orhangazi Mahallesindeki evine gitti. Oğlunun yaralandığını fark eden anne Keriman A, çocuğunu hemen Sivas Numune Hastanesine getirdi. Burada tedavi altına alınan Ümit A'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Anne Keriman A, polis karakolunda bıçaklama olayına karışan öğrenci hakkında şikayetçi oldu. (EMN-İSA-ECN) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() yörem-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2011 21:07
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
![]() Çocuklar sevgiden saygıdan uzak kabadayılığa özenerek yetişiyor, çocuğa ailenin verdiği kültür ve temel eğitim çok önemli Allah ıslah etsin.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sevgililer Günü hareketliliği | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 27 | 15.02.2010 16:18 |
Dün Tatbikat Bugün Operasyon | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 22.12.2009 15:40 |
23 Nisan Şiirleri | fertelliyim | Şiirler | 2 | 23.04.2009 09:13 |