|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() ![]() Tarihi Kentler Birliğinin 10. Kuruluş Yıl dönümü etkinliklerine katılan Başkanımız Doğan Ürgüp’e Çorapçı Hanı Restorasyonu çalışmalarından dolayı ödül verildi. Milletimizin Anadolu’daki en nadide ayak izlerini barındıran şehrimizin Belediye Başkanı Doğan Ürgüp yapmış olduğu konuşmasında; “Bin yıllık tarihte Selçuklu Eserlerinden Çorapçı Hanı, Arap Şeyh Türbesi, Behrampaşa Hanı, Kolağası Konağında çalışma başlattıklarını söyledi. Başkan Ürgüp, "Sivas açısından Çorapçı Hanı'nın manevi değeri çok yüksektir. Bu Çorapçı Hanı'nın restorasyonu projesi ile ilgili ödül aldık. Çalışmaların başlayarak önümüzdeki bahar ayında tamamlanmasını planlıyoruz” dedi. Ayrıca Tarihi Kentler Birliğinin 10. Kuruluş Yıl dönümü etkinliklerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile Bünyan Belediye başkanı Mehmet Özhaseki’ye de çalışmalarından dolayı ödül verildi. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Basarilarinizin devamini dilerim Sayin Dogan Ürgüp.
Umuyorum ki sivasimiz icin daha güzel calismalarda isminizi duyacagiz. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1179
![]() |
![]() tebrikler, devam basarilar
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Başkan ödülleri çoğaltıyor.İnşaallah bundan sonra daha güzel çalışmalar yapar.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.01.2013 13:30
Tecrübe Puanı: 753
![]() |
![]() hani şu sorunlu çorapçı hanı inşaatı durdurulan hatalı restorasyon yapılan çorapçı hanı
bi tanıdıgım derkiki hep Körler sağırlar birbirini ağırlar...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
![]() Tam bir saçmalık, verilen bir iki plaketi ödül diye millete yutturmaya çalışıyorlar. İnsanlar acaba gerçekte ne olup bittiğini görmüyorlar mı? Başkan Ürgüp'ün ikinci çalışma sezonu da bu kış mevsimi ile bitiyor olacak, koskoca iki çalışma sezonunda Sivas'a ne kazandırdı da sürekli ödül verilerek pohpohlanıyor?
Bırakın kendi ürettikleri projeleri görmeyi, bir önceki belediyenin projelerini bile sürdürmekten aciz bir belediye yönetimi var karşımızda! Yazık bu şehre çok yazık, gerçekten üzülüyorum memleketim için. Bu haberde de Çorapçı Hanı restorasyonu ile ilgili ödül verildiği söyleniyor. Acaba sayın Başkan ödülü alırken birazcık kızarıp utanmadı mı, daha hala yıkıntı halinde duran bir yapı için ödül almak da neyin nesi? Hadi restorasyon bitmiş olsa ve tertemiz bir yapıya ödül verilse anlarım. Ayrıca Behrempaşa Hanı'nın restorasyonuna başlandığı söylenmiş. Çok garip ama ben Ramazan bayramında Sivas'ta iken restorasyon filan göremedim acaba geceleri insanlar uyurken mi çalışıyorlar? Saçmalık saçmalık saçmalık... Bu zihniyet ve tembel, uyuşuk, basiretsiz yönetici tayfası ile Sivas'ın bir adım ileri gideceğini sanmıyorum!!!
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() BOUN kardes daha önce de 18 km boru döşemekle övünürken bilboardlarda şöyle yazıyordu "Biz yaptık ama siz görmediniz" yine görmedik bişeyler ne zaman nerde nasıl yaptılarsa. Koskoca 2 yıl gecti ortada hiçbişey yok.
Bir de haberde düzeltme yapayım. Mehmet Özhaseki Bünyan Belediye başkanı değil, Kayseri BB başkanıdır. Aynı zamanda Tarihi Kentler Birliği başkanıdır.
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() subasi29 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.01.2013 16:37
Tecrübe Puanı: 647
![]() |
![]() basarilarinin devamini dilerim,
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ÇAYÖREN’DE BİR YAZ GÜNÜ | cebe | Serbest Kürsü | 3 | 11.02.2016 12:58 |
ANADOLU’DA TÜRKLÜK –ATATÜRK-CUMHURİYET | cebe | Serbest Kürsü | 36 | 01.10.2009 20:53 |
2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 17:26 |
Müslüman Evrimcilerin Cevaplamaları Gereken Konular | kaanansay | Muhtelif konular | 3 | 27.04.2009 14:17 |
İŞKENCE GÜNLERİ ! | Veli Bircan | Röportajlar | 1 | 24.04.2009 21:49 |