|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şu günlerde BBP’nin reklam panolarına astığı afişler hem dikkat çekiyor hem kafaları karıştırıyor. Üzerinde Genel Başkan Yalçın Topçu’nun resminin bulunduğu afişte “Herkesin özgürce, güvenli ve refah içinde yaşadığı bir Türkiye için bir adım bir imza bir oy” ifadesi ile “evet” damgalı bir mühür resmi bulunuyor. Bu afişte belirtilen “evet” ibaresinin referandumu anımsattığını ancak “bir oy” kelimesinin de seçimleri anımsattığını belirten vatandaşlar, bu afiş referandum için mi asılmış, seçim için mi sorusunu sormadan da edemiyor. Eğer referandum için asıldıysa geç kalındığını söyleyen Sivaslılar, seçim için asıldıysa bile seçim için erken bir çalışma olarak nitelendiriyor. Tabi bu düşüncelerin yanı sıra işin farklı bir boyutu da gündeme geliyor. Referandum sürecinde AKP ile birlikte “evet” kampanyası sürdüren büyük birlik partisi hakkında pek çok iddia gündeme gelmişti. İddialara göre ise BBP’nin referandumdaki çalışmaları maddi yönden AKP tarafından desteklenmişti. Düzenlenen mitingdeki harcamaları ve billboardlardaki afişlerin parasını da AKP’nin ödediği ileri sürülmüştü. Şimdi ise BBP’ye referandum döneminde aktarıldığı ve arttığı düşünülen bütçenin yeni harcanmaya başladığı düşünülüyor. Kaynak: Sivaspostası |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|