|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 984
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, bugün Sivas'a geliyor. Sivas ve Sivas'ın sorunları ile yakından ilgilenen ve kent halkının takdirini kazanan Çağlar, Sivas'a katkı sunmaya devam ediyor. Çağlar, yarın kentte yeni açılacak olan 3 yeni banka şubesinin açılış programına katılacak. 2003 yılında başladığı Genel Müdürlük görevi süresince de, sık sık Sivas'ı ziyaret ederek esnaf ve sanayici ile bir araya gelen Çağlar, kente önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Sivas'ta önemli bir müşteri potansiyeli bulunan Ziraat Bankası'nı tüm Türkiye'de olduğu gibi kentte de daha iyi noktalara taşımak ve hizmet kalitesini yükseltmek için önemli çalışmalar yapılırken, Dünya'da benzeri olmayan ilki Bursa da bulunan “İnsansız Bankacılık” şubesinin ikincisinin Sivas'a açılması, kentte verilen önemi bir kez daha ortaya koymuştu. KOSGEB tarafından esnaf ve sanatkârlar ile tüm KOBİ'lere yönelik olarak verilen 100 bin işletmeye 25.000 TL'lik krediyi Sivas'ta en fazla kullandıran Ziraat Bankası Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından "tüccar, esnaf ve KOBİ dostu" ilan edilmişti. Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, bu kez kentte faaliyete girecek olan üç yeni banka şubesinin açılışını yapmak üzere Sivas'a gelecek. Bugün saat 19.00'da, Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayata geçirilen Avrupa Birliği destekli Çağrı Merkezi Operatörü Yetiştirme Projesi'nin tanıtım programının katılacak olan Çağlar, yarın ise banka şubelerinin açılış programına katılacak. Açılış töreni saat 13.00'te Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin alt katında oluşturulan 4 Eylül Şubesi'nde gerçekleştirilecek. CAN AKIN ÇAĞLAR Can Akın Çağlar, 1962 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Lise dönemine kadar Sivas'ta yaşayan Çağlar, 1983'te İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, aynı Üniversite'de Para ve Bankacılık master programına katıldı. Mesleki kariyerine Hazine Müsteşarlığı Bankalar Yeminli Murakıplar Kurulu'nda başladı. 1995-1997 yılları arasında Egebank A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcılığı ve aynı zamanda da Ege Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu. 1998-2003 yılları arasında Family Finans Kurumu A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yaptı. Çağlar, 2003 yılından bu yana Ziraat Bankası Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Kaynak: Ziraat Bankası ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]) Ersan Arslan / Sivasın Sesi |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya'da benzeri olmayan ilki Bursa da bulunan “İnsansız Bankacılık” şubesinin ikincisinin Sivas'a açılması, kentte verilen önemi bir kez daha ortaya koymuştu.
Hayırlı olsun diyelim.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Göstermiş olduğu bu yakın ilgiden dolayı Can Akın Çağlar, Bey'e teşekkür ederiz, keşke tüm ileri gelen hemşehirlilerimizde aynı duyarlılığı gösterebilse. Tebrikler.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1562
![]() |
keşke bu duyarlılğı sivastan bölge müdürlükleri dikimevi v.s gibi kuruluşları ulefe dağıtır gibi dağıttıkları zamanda gösteren olsaydı
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1849
![]() |
sayın genel müdür can akın çağlar beye ilimize verdiği değerden ve hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum ve diğer iş adamlarımızada örnek olsun diyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5528
Sivaslilik budur. Tsk ediyorum beyefendi.
Sivasli dedigin Sivasina sahip cikar.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 870
![]() |
sivasta ziraat bankasının 6 tane şubesi var daha ne olsun o bile bazı şeyleri özetliyor.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Can Akın Çağlar'a Sivasa gereken önemi verdikleri için teşşekkür ederim.
Ziraat Bankası iletişim merkezinden de kendisine teşekkür mesajı yazdım. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() vicente58 Şuan
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
Helal olsun diyorum.Allah yolunu açık etsin.İşte böyle bürokratlara ihtiyacımız var bizim.Vekillerimizin yapamadıklarını onlar yapıyor.Allah razı olsun.Daha başarılı olur, daha iyi yerlere varır inşallah. Bizde kendisiyle iftihar ederiz.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|