|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() İki öğrenci servisinin çarpışması sonucu 5 öğrenci yaralandı.İlköğretim öğrencilerini taşıyan Adem K. yönetimindeki 58 S 0145 plakalı öğrenci servis minibüsü, Çiçekli Caddesi'nde, Muhlis O'nun kullandığı 58 S 0340 plakalı öğrenci servis minibüsüyle çarpıştı. Adem K'nin kullandığı minibüs devrildi. Devrilen minibüste bulunan ilköğretim öğrencileri Beyzanur Doğan (11), İrem Koncuk (13), Betül Güneş (13), Eren Koncuk (11) ve Beyzanur Doğan (14) yaralandı. Devlet Hastanesi ve Numune Hastanesine kaldırılan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada, kazanın ardından çevreye akaryakıt dökülmesi nedeniyle kaza yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından, devrilen araç çekiciyle kaldırıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Servisçiler kural falan dinliyor muymuş?
Yine az kaza yapıyorlar..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() malesef memleketde genel anlamda trafige dikkat eden yok
oysaki servisciler daha cok dikkat etmeliler, canlar emanet onlara sükür ki can kayibi olmamis, yaralilara Allah`dan sifa dilerim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Öğrenci kardeşlerimize geçmiş olsun.Malesef ne öğrenci servislerinde nede diğer servislerde yeterli denetim yapılmıyor,Fazla yolcu taşımamı dersiniz sürat kural ihlali ne ararsan var,Şöför bi servisi bırakıp diğer servise yetişmek için sağolsun yapmadığı hata kalmıyor böyle oluncada kazalar azalmıyor çoğalıyor...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kazanın olduğu yerden de hergün geçiyorum..Danışment İlköğretim okuul kavşağı...
Orada anayol-tali yol levhası var aam evlere şenlik..Yönü her iki tarafa da dönük..Dolayısıyla kavşaktaki 4 taraf da hem anayol hem tali yol gibi görünüyor..KAza oldu ve dün levhayı düzeltmişler..Günaydın diyelim!
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 07:50
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() Büyük geçmiş olsun.Yavrularımızı kime kimlere güveneceğimizi bilmiyoruz lütfen trafik kurallarına uyalım bunu yapmak çokmu zor...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|