Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Haşmetli vekilimize ithaf olunur - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.03.2011, 23:56   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 942 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Haşmetli vekilimize ithaf olunur

Sivas, 2006 yılında yapmak üzere harekete geçtiği araştırma ve eğitim hastanesini henüz ihale aşamasına dahi getiremezken, Erzurum eğitim hastanesinin yanına beş branş hastanesini daha yapmak üzere ihaleye çıktı. Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, hastaneleri peş peşe hizmete açarken bizim haşmetli vekillimiz sadece seyirci.

AK Parti, hükümetlerinin en başarılı olduğu icraatlarından biri Sağlıkta dönüşüm projesi. Son sekiz yılda sağlık alanında yaşanan dönüşüm gerçek anlamda baş döndürücü. Hastanelerin birleştirilmesi ve her vatandaşın özel hastaneler dahil istediği sağlık merkezinden tedavi hizmeti alması, SSK eczanelerinin kapatılarak serbest eczanelerden ilaç verilmesi ve en ücra ilçelerde dahi hizmete giren modern hastaneler. Sekiz yılda seksen yıllık dönüşüm. Tüm bu gelişmeler eşliğinde ülkenin bir çok ilinde inşa edilen araştırma ve eğitim hastaneleri kervanına Sivas’ta katılacaktı. Konu 2006 yılında gündeme geldi. Uzun bir süre arsa arayışı ile geçti. Arsa bulunduktan sonra ise Ankara bazında takibi yapılmadığı için rafa kalktı. Halen ne zaman yapılacağı bilinmiyor. Sivas 5 yılda projeyi ihale aşamasına dahi getiremezken, Sağlık Bakanın seçim bölgesi Erzurum eğitim hastanesinin yanına ikinci bir hastanenin ihalesine çıktı. Sivas ile birlikte düşünülen kampus hastane zaman içinde yapılarak Erzurum’da hizmete girmesine rağmen Erzurum’u Bölgenin sağlık merkezi yapacak ikinci bir projenin startı verildi. Eğitim araştırma hastanesinin yanında bulunan 550 dönümlük alana bir birbirinden bağımsız ama aynı kampus içinde yer alacak beş branş hastanesi inşa edilecek. 150 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 150 yataklı psikiyatri hastanesi, 150 yataklı onkoloji hastanesi, 150 yataklı kalp sağlığı hastanesi ve 100 yataklı yoğun bakım ünitesi olmak üzere 850 yatak kapasiteli bir kampus olacak. Hastane inşaatı özel bir mimari ile projelendirildi. 9 şiddetinde depreme dayanaklı olarak inşa edilecek ve son teknoloji ile donatılacak. Hastalara özel görevliler hizmet edecek ve hastaneye gelen her hastanın koluna takılacak elektronik bir bantla her an takibi yapılacak. Üç yıl içinde Erzurum, 2 milyon hastaya hizmet verecek bu hastaneyi hayata geçirecek. Sivas ise halen araştırma ve eğitim hastanesinin ne zaman yapılacağını bilmiyor. Erzurum seçmenin seçtiği Sağlık Bakanı Erzurum’a bunu yaparken bizim seçtiğimiz ve Sağlık Bakanlığının bütçesini yapan vekillerin ne yaptığı ve neden bu duruma seyirci kaldığı seçmenin merakı.

Gazete İzci
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2011, 07:07   #2
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Haşmetli vekilimize ithaf olunur

Ben artık bıktım Sivas Milletvekillerinin "Yapamadıkları İcraatları" duymaktan. İnşallah önümüzde ki dönemde Sivas için "Yapılan İcraatları" konuşuruz hep.
Alt 23.03.2011, 14:41   #3
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 829 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

daha buna gelene kadar ne yapılmayanlar var.sahi ya ne yapıldı ki.pek bişey hatırlayamıyorum bir havaalanı terminal binası yapıldı oda erzincana yapılanı görünce sivasa yapılan yanından bile geçemez.
Alt 24.03.2011, 12:10   #4
özgüven
Usta Yiğido

özgüven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgüven Şuan özgüven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 06:50

Tecrübe Puanı: 730 özgüven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Vekillerimiz vekil nasıl olunur memleketine nasıl hizmet edilir baksınlarda örnek alsınlar biraz..
Alt 26.03.2011, 14:40   #5
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 731 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yeni hastaneler birliği yasası gereği zaten Sivas'a eğitim araştırma hastanesi açılamaz. O nedenle görün bakın ihalesi yapılsa da kuşa dönmüş bir hastane yapacaklar..
Gülerim bu milletvekillerine oy verenler..
Ettiğinizi buluyorsunuz işte...
İnsan hakettiğini yaşarmış, devam..........
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.03.2011, 23:16   #6
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 810 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Yapacakaları hastane kuşa çevrilmiş yaptıkları adliye sarayı kuşa çevrilmiş, yapacakları stadyumu kuşa çeviriyorlar.

Bütün bunlara rağmen hala iktidar partisi Sivas'tan 5 tane milletvekili çıkarma iddiasında bulunuyorsa, o halde geriye söylenecek tek bir söz kalıyor: Sen eşek olursan sırtına semer vuran çok olur!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)