|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas, 2006 yılında yapmak üzere harekete geçtiği araştırma ve eğitim hastanesini henüz ihale aşamasına dahi getiremezken, Erzurum eğitim hastanesinin yanına beş branş hastanesini daha yapmak üzere ihaleye çıktı. Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, hastaneleri peş peşe hizmete açarken bizim haşmetli vekillimiz sadece seyirci. AK Parti, hükümetlerinin en başarılı olduğu icraatlarından biri Sağlıkta dönüşüm projesi. Son sekiz yılda sağlık alanında yaşanan dönüşüm gerçek anlamda baş döndürücü. Hastanelerin birleştirilmesi ve her vatandaşın özel hastaneler dahil istediği sağlık merkezinden tedavi hizmeti alması, SSK eczanelerinin kapatılarak serbest eczanelerden ilaç verilmesi ve en ücra ilçelerde dahi hizmete giren modern hastaneler. Sekiz yılda seksen yıllık dönüşüm. Tüm bu gelişmeler eşliğinde ülkenin bir çok ilinde inşa edilen araştırma ve eğitim hastaneleri kervanına Sivas’ta katılacaktı. Konu 2006 yılında gündeme geldi. Uzun bir süre arsa arayışı ile geçti. Arsa bulunduktan sonra ise Ankara bazında takibi yapılmadığı için rafa kalktı. Halen ne zaman yapılacağı bilinmiyor. Sivas 5 yılda projeyi ihale aşamasına dahi getiremezken, Sağlık Bakanın seçim bölgesi Erzurum eğitim hastanesinin yanına ikinci bir hastanenin ihalesine çıktı. Sivas ile birlikte düşünülen kampus hastane zaman içinde yapılarak Erzurum’da hizmete girmesine rağmen Erzurum’u Bölgenin sağlık merkezi yapacak ikinci bir projenin startı verildi. Eğitim araştırma hastanesinin yanında bulunan 550 dönümlük alana bir birbirinden bağımsız ama aynı kampus içinde yer alacak beş branş hastanesi inşa edilecek. 150 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 150 yataklı psikiyatri hastanesi, 150 yataklı onkoloji hastanesi, 150 yataklı kalp sağlığı hastanesi ve 100 yataklı yoğun bakım ünitesi olmak üzere 850 yatak kapasiteli bir kampus olacak. Hastane inşaatı özel bir mimari ile projelendirildi. 9 şiddetinde depreme dayanaklı olarak inşa edilecek ve son teknoloji ile donatılacak. Hastalara özel görevliler hizmet edecek ve hastaneye gelen her hastanın koluna takılacak elektronik bir bantla her an takibi yapılacak. Üç yıl içinde Erzurum, 2 milyon hastaya hizmet verecek bu hastaneyi hayata geçirecek. Sivas ise halen araştırma ve eğitim hastanesinin ne zaman yapılacağını bilmiyor. Erzurum seçmenin seçtiği Sağlık Bakanı Erzurum’a bunu yaparken bizim seçtiğimiz ve Sağlık Bakanlığının bütçesini yapan vekillerin ne yaptığı ve neden bu duruma seyirci kaldığı seçmenin merakı. Gazete İzci |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben artık bıktım Sivas Milletvekillerinin "Yapamadıkları İcraatları" duymaktan. İnşallah önümüzde ki dönemde Sivas için "Yapılan İcraatları" konuşuruz hep.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 829
![]() |
![]() daha buna gelene kadar ne yapılmayanlar var.sahi ya ne yapıldı ki.pek bişey hatırlayamıyorum bir havaalanı terminal binası yapıldı oda erzincana yapılanı görünce sivasa yapılan yanından bile geçemez.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 06:50
Tecrübe Puanı: 730
![]() |
![]() Vekillerimiz vekil nasıl olunur memleketine nasıl hizmet edilir baksınlarda örnek alsınlar biraz..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı özgüven'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() Yeni hastaneler birliği yasası gereği zaten Sivas'a eğitim araştırma hastanesi açılamaz. O nedenle görün bakın ihalesi yapılsa da kuşa dönmüş bir hastane yapacaklar..
Gülerim bu milletvekillerine oy verenler.. Ettiğinizi buluyorsunuz işte... İnsan hakettiğini yaşarmış, devam.......... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
![]() Yapacakaları hastane kuşa çevrilmiş yaptıkları adliye sarayı kuşa çevrilmiş, yapacakları stadyumu kuşa çeviriyorlar.
Bütün bunlara rağmen hala iktidar partisi Sivas'tan 5 tane milletvekili çıkarma iddiasında bulunuyorsa, o halde geriye söylenecek tek bir söz kalıyor: Sen eşek olursan sırtına semer vuran çok olur!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|