Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Engellilere Akülü Araç Dağıtıldı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.10.2011, 19:14   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 984 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Engellilere Akülü Araç Dağıtıldı

Sivas'ta hayırsever gurbetçilerin bağışlarıyla satın alınan 60 akülü araç ile 9 tekerlekli sandalye, düzenlenen tören ile Sivas ve ilçelerinde yaşayan engellilere dağıtıldı.

AvrupaSivaslılar Birliği (ASBİR), yurt dışında yaşayanSivaslılar'a yönelik olarak akülü araç kampanyası düzenledi. Kampanya sonunda Sivas'ta yaşayan engellilere dağıtılmak üzere, toplam 60 akülü araç, 9 da tekerlekli sandalye alındı. Almanya, Hollanda, Fransa ve Belçika gibi ülkelerde bulunanSivaslıların bağışlarıyla alınan akülü araçlar, kente getirildi. Belediye Engelliler Kültür Sitesi'nde düzenlenen tören ile araçlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Törene, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp, ASBİR Başkan Yardımcısı Orhan Yazman ve kalabalık bir topluluk katıldı. ASBİR Başkan Yardımcısı Orhan Yazman, Sivas ile yurt dışı arasında bir köprü vazifesi görmeye çalıştıklarını belirterek, faaliyetlerin sadece sosyal alanla sınırlı olmadığını kaydetti. Yurt dışında yaşayan gurbetçilerin gönüllerinin Sivas'ta olduğunu belirten Yazman, akülü araç kampanyasına katkı sağlayan gurbetçilere teşekkür etti. Daha sonra akülü araçlar törene katılan protokol üyeleri tarafından hak sahiplerine dağıtıldı.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.10.2011, 07:52   #2
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 882 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Engellilere Akülü Araç Dağıtıldı

Bu anlamlı törene bende davetli idim,katıldım. Başlangıcından sonuna kadar orada idim. ASBİR Başkan Yardımcısı Orhan Yazman'ın konuşması esnasında gözyaşlarıma hakim olamadım.Öyle içten, öyle heyecanlı idi ki yüreğine serpilen iyilik tohumları her halinden belliydi. Büyük gayretlerini gözlemledim ve takdir ettim.Orhan beyin gayretini yazmaya kelimeler yetmez görmek gerekir. Ayrıca ASBİR Sivas Temsilcisi Rüstem Altınküpe'yi görmeliydiniz, olağanüstü sorumluluk bilinci ile elinde liste ve belgeler ile Sivas'taki 60 engelli vatandaşımıza akülü arabaları tek tek teslim etmek için soluk almadan güneş altında çırpındı durdu.Rüstem beye bir dakikalık boş zamanını aradım ki içerisinde 36 adet şiirimin bestelendiği KAR TANELERİ adlı ikinci şiir kitabımı armağan edeyim diye ayaküstü zor verebildim.
İnanın öyle duygulandım ki taaaa nerelerden gelip böylesine olağanüstü emek ve gayretlerle , heyecanla büyük bir hizmetle nasıl sevap işlediler. Bütün hayırsever gurbetçilerimizden Allah razı olsun. Bu arabaların ulaşmasına hayırsever gurbetçilerimiz destek olmuş olabilir,sağolsunlar ama bunları Sivas'a getirmek, ulaştırmak, engellilerimize teslim etmek kolaymı.
Engelliler içinde çoğu gençlerdi.Yüzlerindeki mutluluk ifadesini görmeliydiniz.
Kısacası bu hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum ve diyorumki.ASBİR Avrupa Sivaslılar Birliği Allah hepinizden razı olsun. SİZLERLE GURUR DUYDUM, EMEĞİNİZİ VE GAYRETLERİNİZİ KUTLUYORUM.AKÜLÜ ARABA DAĞITIMINDAKİ DUYDUĞUM HEYECAN YÜREĞİMDEN VE GÖZLERİMDEN HİÇ GİTMEYECEK.SİZLERE OLAN MİNNETİM BİR SİVASLI OLARAK BİTMEYECEK.İYİKİ VARSINIZ.
Keşke Sivas'a ve Sivaslımıza herkes sizin gibi sahip çıksa
SAĞOLUN,VAROLUN.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.10.2011, 08:23   #3
YuSuF
Alt Forum Yöneticisi

YuSuF - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YuSuF Şuan YuSuF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.10.2014 14:22

Tecrübe Puanı: 1137 YuSuF FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İşte bunları duymak istiyoruz.Ne kadar güzel bir davranış.Keşke başka illerde`de böyle davranışlar olsa.

ALLAH sizlerden razı olsun.!
YuSuF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı YuSuF'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.10.2011, 11:07   #4
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5528 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Bu güzel & sevindirici habere cok sevindim.
Umarim engelli kardeslerimizin günlü yasaminda cok yarali olur.
Paylasim icin tsk ediyorum, Sivaslilar.net & Sabiha Serin hanim..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)