Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Şehit ve Gazi Ailelerini Bedavaya Taşıyacak - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.10.2012, 19:28   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 957 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Şehit ve Gazi Ailelerini Bedavaya Taşıyacak

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas'ta bir vatandaş alkışlanacak bir kampanyaya imza attı. Taksi şoförü 7 gün 24 saat şehit ve gazi ailelerini bedavaya taşıyacak.. Sivas'ta bir taksi şoförü, camına ''şehit ve gazi ailelerine taksi bedava'' yazdığı aracıyla, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz hizmet veriyor.Sularbaşı Mahallesi'ndeki bir taksi durağına bağlı çalışan 58 yaşındaki Mustafa Türkmen, yaklaşık bir ay önce, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz taksi hizmeti vermeye başladı.

Aracın arka camına, ''şehit ve gazi ailelerine taksi bedava'' yazdıran Türkmen, şehit ve gazi ailelerinin kendisini haftanın 7 günü, 24 saat arayabileceğini ifade ediyor.

İSTEDİKLERİ SAATTE NEREYE GİTMEK İSTERLERSE

Türkmen, yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan şehit olaylarından etkilenerek bu uygulamayı başlattığını belirterek, ''Her gün polis ve askerlerin şehit olması beni çok duygulandırdı. Ben de her Türk insanının şehitlere ve gazilere bir minnet borcu olduğunu düşünerek kendi minnet borcumu ufak da olsa bu şekilde ödemek istedim. Şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Bu ülke bizim. Bunu kimsenin bölmeye ve yıkmaya gücü yetmeyecektir. Her zaman da bu görevi yapmaya hazırım, 7 gün 24 saat. Benim istediğim art niyetli kişilerin olmaması. Kendilerinin bir kimlik göstermeleri yeterli. Şehir içinde istedikleri saatte arayabilirler, nereye gitmek isterlerse'' diye konuştu.

82 yaşındaki Kore Gazisi Teyfik Yıldırım ise, uygulamadan çok memnun olduğunu dile getirerek duyarlı davranışından dolayı Türkmen'e teşekkür etti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2012, 08:27   #2
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Şehit ve Gazi Ailelerini Bedavaya Taşıyacak

Bu haberi görünce aklıma yaşadığım bir olay geldi...

Hastanedeyiz film çekiyorum. Birden bağrışmalar duydum. Çıktım odadan, yan odadaki diğer arkadaşım biriyle tartışıyor. Biraz dinledim..

Gazi ailesinden birisi: Alacaksın beni! Benim önceliğim var.
Röntgenci: Yav abicim görmüyor musun şu kalabalığı ne önceliğinden bahsediyorsun.
Gazi ailesinden birisi: Alıyor musun almıyor musun?
Röntgenci: Sapasağlamsın niye alacam seni. Senin gibi bir sürü hasta var.

Ve vatandaş başhekime çıkar vs. aradan 15-20 dk sonra filmi çekilir..
Alt 01.11.2012, 12:39   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Şehit ve Gazi Ailelerini Bedavaya Taşıyacak

Onlarki canlarını kanlarını bu ülke bu toprak için vermiş. Ne için kimin için şehit düşmüş onun tartışması ayrı bir konu. Hizmetin en güzeline en önceliğine layıklar. İşler şehit ailenin elektirik borcundan dolayı elektiriğini kesmeye gitmeye dönmesin.

Taksi sahibi Mustafa Türkmen Beyi tebrik eder örnek olmasını dilerim.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)