Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
En Başarılı Belediye Başkanları - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.12.2012, 15:15   #1
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart En Başarılı Belediye Başkanları

Andy-ar araştırma merkezi tarafından başarılı belediye başkanları araştırması yapıldı. Doğan Ürgüp 12. sırada yer alıyor. Gerekli bilgiler grafiklerle verilmiştir.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Alt 04.12.2012, 17:08   #2
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1135 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: En Başarılı Belediye Başkanları

Projeler bitmeden bu sıradaysa Doğan Ürgüp projeler bittikten sonra 81 ilde ilk 5te yer alacaktır..
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2012, 17:30   #3
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 19:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ben bu sıralamanın sağlıklı olduğuna inanmıyorum 300 400 kişiye sorulup onların verdiği cevaba göre yüzde 60 başarılı yada başarız ilan edilmesi sağlıklı olmaz denekçiler bir mahalleye gider hepsi adamdan nefret ediyordur başarız der başarılı olsa bile tüm başkanlar için diyorum hiçbir belediye başkanı kendinden sonrakiyle değil öncekiyle tartılır ölçülür biçilir yapılan yapılmayan hizmetler kağıda dökülür ona göre denekçiler değilde hizmetler nezdinde başarılımı değilmi belli olur heralde ankara istanbul antalya izmir kayseri yada diğer büyük kentlerin belediyeleriyle kıyaslanmaz benim için başarı yada başarızsız görülüyor olmasından çok sivasımıza hayırlı hizmetlerin yapılması önemlidir kim yapmış yapmamış beni ilgilendirmiyor oylada belli olmaz kimsenin başarısı yada başarısızlığı herşehirin kendine özgü bir siyasal görüşü vardır takım tutar gibi o görüşü tutarlar bu şehirler içinde farklı bir belediye başkanı sadece urfanın ve kayserinin belediye başkanı diyorum iktidara rağmen seçilmiştir urfa başkanı kayseri belediye başkanıda partiler üstüdür isterse bağımsız bile seçilebilecek güçtedir bizim belediye başkanının seçilme sürecide farklıdır kendi karizmasına değil rahmetliye vefa borcundan seçilmiştir benim eleştirdiğim sevmediğim noktalarda vardır 10 yıl sonra ramazanda sivasa gittim otobüs o eğri köprünün ordan stadyuma yakın yere kadar sanki köy yoluna girmiş gibi tangur tungur sarsıldı koca şehirin girişi böyle olmamalı ve yıllardır öyle insan asfaltı kazır yeni döker 2.gördüğüm en büyük eksiklik sivasta çok eski yapılar mevcut 30 35 yıllık başkan diyorki biz enfazla 4 kata kadar imardan yanayız bu yanlış bu gün tüm metropol şehirlerde yüksek katlı rezidanslar binalar yapılıyor sivasdada imarı yüksek tutup eski 4 5 6 katlı evlerin yıkılıp yerine 15 20 katlı yeni lüx binaların yapılmasından yanayım hem şehirin görüntüsü değişir hemde yenilenmiş olur 30 yıldan beri sivasın ankara girişi aynı eski köhne binalar mevcut ayrıca gönül evleri denilen mevkide 3 gün durdum misafir tek bir çöpçü çöp arabası görmedim kaldırımlar desen yine böyle bozulmuş düzeltilmesi gerekir sadece merkezi yerlerin değil mahalle aralarınında hizmete ihtiyacı vardır
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2012, 23:14   #4
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 672 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İzmirde konakta yapsınlar baba anketi.
Ampul ışığı altında anket mi olurmuş?
Mesela ben ilk Büyükerşeni aradım?
Yok.
O kadar başarısız mı bu adam? Veya Sn. ürgüpten de mi başarısız?
Alt 05.12.2012, 09:43   #5
_DuMaN_58
Navigator

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bilgilendirme:

-Büyükşehir Belediyesi olan illerin ilçe başkanları ayrı bir sıralamada. Yukarda verilenler büyük şehir olmayan illerin belediye başkanları sıralaması.

-Sivasta 768 kişiye sorulmuş, bunlardan %25 kırsal alan yani köy yada ilçe vatandaşları.
Alt 05.12.2012, 10:30   #6
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 672 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İyi de ilk tablo onu da demiyor. Büyükerşen şehrinde hiç mi faaliyet göstermemiş ki ? Eskişehir de hiç listede yok?
Bir sıkıntı var bir yerlerde ama neyse..
Alt 05.12.2012, 20:28   #7
_DuMaN_58
Navigator

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İyi de ilk tablo onu da demiyor. Büyükerşen şehrinde hiç mi faaliyet göstermemiş ki ? Eskişehir de hiç listede yok?
Bir sıkıntı var bir yerlerde ama neyse..
Büyükerşen "büyükşehir olan illerin sıralaması"na göre 8. sırada.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)