Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas'ta Kültür-Sanat - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Registrieren Hilfe Kalender Oyunlar Heutige Beiträge

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen Ansicht
Alt 15.04.2010, 11:28   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net ist offline

Renommee-Modifikator: 932 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standard Sivas'ta Kültür-Sanat

Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), bu hafta 'Duvarların Ötesi' adlı oyunu sahneliyor.

Turgut Özakman'ın yazdığı, yönetmenliğini Doğan Yağcı'nın, yönetmen yardımcılığını Ulaş Ersoy'un yaptığı 'Duvarların Ötesi' adlı oyunda, Arif Yavuz, Mustafa Yıldıran, Mehmet Demiralp, Fatih Özyiğit, Filiz Demiralp ve Cevat Duman rol alıyor.

Reji asistanlığını Esra Ertör, dekor tasarımını Murat Gülmez, kostüm tasarımını Funda Çebi, ışık tasarımını Zeynel Işık üstlendiği oyun, bugün, yarın ve 17 Nisanda saat 19.30'da sahnelenecek.

Oyunda, hapishaneden kaçan idam mahkumlarının genç bir öğretmeni rehin alarak eski bir zeytin deposuna saklanmaları ve orada yaşamları uğruna verdikleri gerilim dolu macera anlatılıyor.

SDT, 21 Nisanda 'Kelebeğin Günlüğü' adlı çocuk oyununu da sahneleyecek.

Ali Yoleri'nin yazdığı, yönetmenliğini Mustafa Yıldıran yaptığı oyunda, Mustafa Yıldıran, Esra Ertör, Filiz Demiralp, Alara Koçyiğit, Serpil Temel, Ahmet Morgül, Türkan Gül, Koray Keleş ve Özge Aktaş rol alıyor.

Oyunda, bir kelebeğin kısacık ömründe başından geçenlerin, kurduğu güzel dostlukların, karşılaştığı zorlukların ve doğanın gizemi anlatılıyor.
Sivaslilar.Net ist offline   sendpm.gif Mit Zitat antworten
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2010, 19:04   #2
Arif Coşkun
Moderator

Benutzerbild von Arif Coşkun

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun ist offline
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Renommee-Modifikator: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standard Cevap: Sivas'ta Kültür-Sanat

Tiyatro oyunu izlemek sinemadan daha zevklidir, kaçırmayın bu fırsatı gideceklere iyi seyirler olsun.
Alt 16.04.2010, 12:16   #3
besyo_cu
Usta Yiğido

Benutzerbild von besyo_cu

besyo_cu Şuan besyo_cu ist offline
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Renommee-Modifikator: 1016 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Uzun zamandır Tiyatroya hasret kalmıştım Sivas'tayken bu fırsatı kaçıramam. Herkesi ilimizin en önemli değerlerinden biri olan Devlet Tiyatromuza sahip çıkmaya davet ediyorum.
Alt 16.04.2010, 15:29   #4
ela58
Usta Yiğido

Benutzerbild von ela58

ela58 Şuan ela58 ist offline
Son Aktivite: 09.06.2010 20:35

Renommee-Modifikator: 1248 ela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu sıralar sürekli gidiyorum tiyatroya inş bu oyunada gitmeyi düşünüyorum sivasmızıda tiyatronun önemi büyük
Alt 16.04.2010, 16:43   #5
ahmetbaba
Yeni Yiğido

Benutzerbild von ahmetbaba

ahmetbaba Şuan ahmetbaba ist offline
Son Aktivite: 22.03.2015 18:55

Renommee-Modifikator: 722 ahmetbaba hat die Renommee-Anzeige deaktiviert

tiyatroyu bende severim.en son "öğüt" oyununa gitmiştim.evde boş boş oturacağımıza tiyatroya gitmek çok iyi olur...
ahmetbaba ist offline   sendpm.gif Mit Zitat antworten
Antwort