|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mersin Paşabahçe Fabrikası'ndaki Sivas'lıların 4 senedir geleneksel olarak düzenledikleri iftar buluşmasında bu senede gelenek bozulmadı. İftar yemeği clup Armada restaurantta gerçekleşti,çok sayıda Sivas'lının çalıştığı Mersin Paşabahçe Fabrikası'nda vardiyası uymayan hemşehrilerimiz yemekte yer alamazken seneye daha geniş kapsamda bir iftar yemeği verilmesine karar verildi. Paşabahçe Mersin Fabrikası'nda çalışan Sivas'lılar 4 senedir geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bolca Sivas sohbeti yapıp gecenin tadını çıkardılar,Paşabahçede çalışan Sivas'lıların yanı sıra Sivastuning'ten CİNAYET 3358 de yemeğe katılanlar arasında idi. Gecenin anlamı ve önemine binaen bir konuşma yapan Mersin Paşabahçe Cam Sanayii Üretim Müdürü Sayın M.Haluk TUĞRUL Paşabahçeli Sivaslıların artık geleneksel olarak düzenledikleri bu yemeğin birlik ve beraberlik anlamında çok şeyi ifade ettiğini söyledi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye`min her bir kösesinde ard arda düzenlenen iftar bulusmalari bizleri mutlu ediyor
Hemserilerimizin tanisip kaynasip birlik olmasi cok güzel Geleneksel hale getirilmesi beraberlik adina kenetlenme olusturuyor her sene katilimin daha cok artmasini dilerim iftarlarinda eglenceli gecmeleri bir baska göze carpiyor resimlerde görüldügü gibi hekes halinden memnun ![]() paylasim icin tskler
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 949
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet iftarda buluştuk,çok güzel geceydi,İnşaAllah seneye daha geniş katılımlı bir yemek düşünüyoruz bakalım ne kadar muvaffak olacağız!
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hay maşallah, Ramazanın gelmesiyle tüm Türkiye'deki Sivaslılarda bir aktiflik başladı.
4. kez ardarda düzenleyerek sessiz sedasız İftar Buluşmalarını başlatıp geleneksel hale getirmek çok zahmetli ve önemli bir iş, bunu başardığınız için ayrıca gurur duyuyor tebrik ediyorum. Laf aramızda Serdar Gardaşımda pek yakışıklı çıkmış ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4561
![]() |
İftar yemeğinde buluşan mersindeki sivaslı hemşerilerimi kutlar yemekleri afiyet olsun derim darısı bütün türkiyedeki sivaslı kardeşlerimize hayırlı olsun bu akşamda biz istanbulda yaşayan sivaslı kardeşlerimizle bir iftar yemeğinde buluşacağız Çok güzel bir akşam yemeği olacağından hiç şüphem yortur hayırlı ve afiyet olsun
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 949
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() Dediğin gibi çok zahmetli oldu ve bu yılki çok hızlı gelişti şu dernek ile vakıf arasında sürtüşmeler hallolsa seneye çok daha geniş katılımlı bir SİVASLILAR buluşması yaparızda olmuyor işte anlaşamıyorlar yoksa Mersinde yaşayan 35 bin SİVASlı var!Bakalım kısmet!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() sivaslıavukat Şuan
Son Aktivite: 24.06.2009 00:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Mersin de hemşehrilerimizin yoğun olarak bulunduğu bir ilimiz.Orada da birbirinize destek olmanız birlik oluşturmanız gerçekten örnek bir davranış.
Herzaman yanınızdayız , burada da hemşehrileriniz olduğunu unutmayın.
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() caksurlu Şuan
Son Aktivite: 21.11.2008 23:14
![]() |
helal olsun
ben de davetliydim ama maalesef gidemedim herkese selamlar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Yiğido
![]() pejo_58 Şuan
Son Aktivite: 25.10.2007 12:46
![]() |
BU GÜZEL BULUŞMA İÇİN SİZİ TEBRİK EDİYORUZ.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|