|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gürün’de ‘Bir tuğla da siz koyun’ kampanyası başlatıldı. Kaymakamlık ilçeye Anadolu Öğretmen Lisesi yapılabilmesi için ‘Bir tuğla da siz koyun’ kampanyası başlatarak, ilçeye bu okulu kazandırmayı hedefliyor. Gürün kaymakamlığı, ilçeye Anadolu Öğretmen Lisesi yapılabilmesi için “Bir Tuğla da Siz Koyun'' adlı kampanya başlattı. Gürün Kaymakamı Davut Gül, yaptığı açıklamada, Gürün'ün Türkiye'de önemli bir eğitim şehri olmasını istediklerini, bunun için Anadolu Öğretmen Lisesi'ni ilçeye kazandırmak istediklerini söyledi. Kaymakam Gül, Gürün Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yapımının başlatılabilmesi için “Bir Tuğla da Siz Koyun'' adlı kampanya düzenlediklerini, bu kampanyaya ilçe halkından destek beklediklerini anlattı. Ülke genelinde 195 Anadolu öğretmen lisesinde halen eğitim verildiğini, bu okullara yoğun ilgi sebebiyle sayının 200 ile sınırlandırılacağını ifade eden kaymakam Gül, son beş okuldan birinin Gürün'de açılabilmesi için Kaymakamlık öncülüğünde bu kampanyanın başlatıldığını bildirdi. Hedefe çok yakın oldukların belirten Kaymakam Davut Gül, “Ancak herkesin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Geçmişte çok büyük işleri, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlarımızın anlamlı katkılarıyla başardık. Gürün'ün Türkiye'de önemli bir eğitim şehri olmasını sağlayacak Anadolu Öğretmen Lisesi'ni de hep birlikte ilçemize kazandırabiliriz'' diye konuştu. Okulun açılması için Milli Eğitim Bakanlığı düzeyinde girişimleri olduğunu da anlatan Gül, şunları kaydetti: “Ancak bakanlık bizden müstakil bir binanın tahsis edilmesini istemektedir. Bu şartı yerine getirebilmek için Gürün Anadolu Lisesi'nin yanındaki boş arsaya Mart ayında Anadolu Öğretmen Lisesi binasının temelini atacağız. Sınırlı kaynaklarla, toplam maliyeti 800 bin TL olan 24 derslikli binanın tamamlanması mümkün değildir.'' |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gürün bu işin altından kalkar..
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
Gürünümüze öğretmen lisesinin kazandırılacak olması harika olur...200 le sınırlandırmamış olsaydı çok gereksiz görecekdım öğretmen lisesi açılımını...hem de artık eskısı gıbı ek puan verilmeyecek sanırm max 10 puan verilecek...genede en avantajlı lıse olarak görüyorum AÖL lerini..Gürüne yakışır...Ümid ediyorum Gürünün havası suyuyla harika öğretmen ve diğer meslek adayları yetişecekdir...tabiiki öncelikle bunu GÜRÜNE KAZANDIRACAK FEDAKAR CEFAKAR HEMSERİ VE DEĞERLİ DEVLET BÜYÜKLERİYLE...BÜYÜK GAYRETLERİYLE....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 827
![]() |
Gürün olarak,son on yıl içinde,özelliklede Tarım orman ve köyişleri bakanlığı görevinde iken sayın Hüsnü Yusuf GÖKALP'in,Gürün'ü ''AFet bölgesi kapsamına almasından'' sonra,Gürün Belediye Başkanlığına hatırlı miktarda paralar gelmesiyle beraber gözle görülür gelişme sağlandı.
Bunun yanında Eski kaymakam Ufuk Hoşçakal,ardından Davut GÜL'ün resmi iradelerini ve aktivitelerini halkın hizmetine adamaları neticesinde gözle görülür yatırımlar olduğu görülmektedir. Ayrıca;Gürün nufusuna mensup,Türkiye ve komşu devletlerde faaliyetini yürüten yüzlerce işadamımız mevcut.Bu işadamlarımızın Türkiye ölçeğinde hatırı sayılır ödedikleri vergiler yanında,çevrelerinde saygınlıkları ve itibarları ilede gıpta ile bakılmaktadır kendilerine.Bu işadamlarımızın firmalarına kısaca ismen bakacak olursak; ...ENKA holding, ...Şölen çikolataları, ..Özyurt tektstil, ...Yurdakullar tekstil, ...Özpınar gıda san., ...Emin catering, ...Ulubaşlar, ...Gönen çelik, ...Bessini, ...Uzunlar holding, İlk aklımıza gelen firmalar olduğu gibi,Gürün içinde faaliyette bulunan işadamlarımızında desdekleri ile senelerdir ilçeye sayısız hizmetler verilmiştir,bu hizmetler dahilinde,Huzurevi yapımından,beyaz tahta projesine,köylere okul yapımından,ögretmen evine,okulların yenilenmesinden,üniversiteyi kazanan 200 kadar ögrenciye burs verilmesine,onlarca projeye devlet-vatandaş elele imza atılmıştır. Bugün itibariyle,kaymakamımız Davut GÜL öncülüğünde başlatılan bu eğitim kurumu çalışmasınada layıkı ilede desdek olup sonuca gideceklerine eminim. Gürün'ün,hem zengin işadamları,hemde Ankara merkezli bürokratlarının desdeği ile çalışmlarına,İlçede görevli fedakar kaymakamın gayretleri çalışmalarında,diğer ilçelerimizin haksız rekabet olarak alğılaması veyada sadece seyretmemelerini temenni eder,bu durumu daha yakından inceleyerek kendilerine ders çıkarmalarını temenni ederim.
|
|
|
#5 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun ins.
Benimde corbada tuzum olsun isterim. Ne yapmam gerekiyorsa.? Hesap nr falan varsa. özel msjla bildirimisiniz.? Simdiden tsk ederim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın Gürün Kaymakamı Davut Gül'ü tebrik ediyorum bu başarılı çalışmalarının devamın dilerim.
Hayırlı olsun.
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1090
![]() ![]() ![]() |
ZAMANINDA BU OKULLARDAN VARDI, BİRAZ MİLLETİN GÖZÜ AÇILINCA DEMOKRASİ ÖZGÜRLÜK EKMEK AŞ, İŞ DEYİNCE GOMİNİST YUVASI DİYE KAPATILDI ÖĞRETMEN OKULLARI, 5 SENE SONRADA ŞERİAT YUVALARI DİYE KAPATILMAYACĞI NE MALUM, GELİN ŞEFFAF YAPALIM BU İŞLERİDE , HALK OLARAK DANIŞIP GÖRÜŞÜP, GİZLİ KAPAKLI YAPMAYALIM BAZI İŞLERİ
ESKİDEN KÖY ENSTÜTİLERİ VARDI, ANADOLUYA AYDINLANMAYI GÖTÜRÜYORDU, BİLİMEL TARIMI, ALETLİ TARIMI ÖĞRETİYORDU, AĞAÇ DİKMEKTEN, AĞAÇ BUDAMAYA, MEYVE AĞACI AŞILAMADAN, TİYATROYA KADR KÖYE EĞİTİM GİDİYORDU, SAĞLIKÇI GİDİYORDU, ŞİMDİ KÖYLÜ EKMEK YAPMAYI BİLE UNUTTU, TOPRAĞI İŞLEYEN KALMADI UNAKITANIN OĞLU TEKEL ARTIK GÜBREDE DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE YOK BÖYLE BİR MEMLEKET HAYIRDIR NE İŞ MİLLETİM GÖZÜN AYDIN, GEÇMİŞ OLSUN 30 YILA, KAHROLSUN 12 EYLÜLE VE ONUN ASKERİ CUNTASINA VE HALA SÜREN YASAKÇI ZİHNİYETLİ YASALARINA UMARIM TEMİZ DÜRÜST AYDIN AHLAKLI, GELENEKLERİNE SAHİP İNANÇLI ÖĞRETMENLER YETİŞİR, ATATÜRKÜN HEDEFİNDEN SAPMAYAN, ONA BUNA EL AÇIP YALVARMAYACAK NESİLLER YETİŞTİRİR, KAPISINA YARDIM KAMYONU UĞRATMAYACAK NİTELİKTE NESİLLER YETİŞTİRİRLER İNŞALLAH
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
bu memlekete muhalefet lazım ama sizin gibi iğren muhalefet hiç lazım değil...zihni siyasi sol ideolojilerle bulanmış iğren bir muhalefet örneği sergilediğinizden dolayı kutluyorum sizi BRAVOOOOOO....ayrıca ben sizin gibi değil ülkemizin son 60 senesinde ki olayları ınaam cesareti gösderbiliyorum 20 li yaslarımın verdiği tecrübe ve donanımla...sen canını sıkma abircan osmanlı kımseye ideoljik etnik ayrım yapmamışdır...biz onların torunuyuz...o okullarda yetişdik ve yetişdireceğiz yetişmeye de devam edeceğiz...HASAN ALİ YÜCEL DE BU MEMLEKETİN semsettin siner de bu memleketindir..ikiside rollerini oynadı gittiler....bu omre büyük tecrübe bırakdılar..ah keşke sende alsan biraz...ideoloji okul dısında olur...
sizlerden özür diliyorum...bu haberin altına bu kirli yorumlar yazıldığı için gönül isdedi ki daha rasyonel ve kalıcı teşvik edici ,,yasının olgunlunda yorum yapsın yada bilgi paylaşssın insanlar...ideoloji kusmayın lütfen...o çağ kapanıyor....ortak değerler zamanı artık.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1090
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
oo maşallah çok olgun yorumlar yapmışsın takdir buradaki arkadaşların , askersin galiba bişey diyemem sana , allah korusun ne olur ne olmaz sakınırım ben , kimseyle böyle konuşamam ama, yazdıklarımda ne var bir bakarmısın köy enstütilerini bir okusana, ismail hakkı tonguçu bir araştır bir oku , halevleri kimdir nedir bir oku, pamukpınar öğretmen okulu neydi bir oku, ne bu şiddet ne bu hiddet beyfendi beğenmeyince muhalefeti , iğrenç zihniyet öylemi , bana tavsiyeni unutma , iğneyide kendine batır biraz kasparix
|
|
|
|
#10 |
|
Yiğido
![]() ![]() ERTAN0082 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2009 11:26
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
eğitimde hizmete kim öncülük ederse o büyük insandır fettullah gibi ithal dinciler hariç...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|